Èxit de participació al Posidònia Green Festival

08/11/2023 - 15:23

L’esdeveniment, que buscava promoure la sostenibilitat i conscienciació ambiental, amb especial atenció a l’ecosistema marí, va ser tot un èxit. En paral·lel, es va presentar el Llibre “El Futur que volem”.

El Posidonia Green Festival va tenir lloc els dies 7 i 8 d'octubre als Jardins del Baluard de Barcelona. Va ser organitzat en col·laboració amb el Museu Marítim de Barcelona i va comptar amb el suport de l'Ajuntament de Barcelona, així com amb la participació i contribució de nombroses ONG, institucions de recerca i empreses privades.

Amb una participació d'aproximadament 5.000 persones en dos dies, el Posidonia Green Festival va superar els objectius preestablerts, consolidant-se com un moment de gran impacte en la promoció de la consciència ambiental i la sostenibilitat, amb especial atenció a l'ecosistema marí. Aquest festival va néixer l'any 2008 a Formentera i des de llavors ha celebrat 27 edicions, duent a terme esdeveniments tant a Itàlia com a Espanya, de les quals 7 s'han realitzat a Barcelona. Aquest acte promou una ciutadania conscient i responsable, la sostenibilitat a les costes, la lluita contra el canvi climàtic i donar resposta als desafiaments oceànics per a 2030.
 

El futur que volem

A més a més, en el context d’aquest esdeveniment, es va presentar oficialment el llibre “El futur que volem”, una publicació que narra una vintena d’accions inspiradores dutes a terme per la ciutadania i organitzacions per fer front a l’emergència climàtica, des de la petita escala i seguint el camí de la implicació activa.

Són relats que comprenen àmbits marcadament diferents, com el comerç, el transport, el lleure, la pobresa energètica, els nous models de negoci o l’esport, entre altres. Això prova que la lluita contra el canvi climàtic no es pot circumscriure a una cap en concret, sinó a tota l’activitat humana. La publicació està només disponible en format digital. Consulteu o descarregueu “El futur que volem”. 

Aquesta publicació ha estat iniciativa de l’Àrea d’Ecologia Urbana de l’Ajuntament de Barcelona.
 


 

Municipis: 
BarcelonèsBarcelona

Relacionats

Acte
10/04/2024 - 00:00
Barcelona
Article

Santa Coloma de Gramenet millora les zones d’estada i passeig per fer-les més saludables. La inversió més recent a l’entorn del parc fluvial supera els 3.600.000 euros.

Article

Aquests premis destaquen les contractacions i els procediments de licitació més sostenibles, circulars i innovadors a nivell europeu

Butlletí