Fem-ho amb la mobilitat elèctrica compartida

25/10/2021 - 09:34

En el marc de la Setmana Europea de l'Energia Sostenible, les diferents entitats organitzadores fem un repàs d'alguns dels motius que tenim per canviar la nostra relació amb l'energia, i encara hi ha molts més! Cadascú té el seu, l'important és fer el salt al nou model energètic.

Ja has triat el teu? Doncs ara, només hem de començar. Aquesta sèrie t’explica de manera pràctica sis maneres de fer-ho, des de la contractació d’energia, fins a l’autoconsum, l’estalvi a casa, la mobilitat o l’ús de la biomassa. De motius en sobren, fem-ho!

Fem-ho! És una producció conjunta de l'Institut català d'Energia, la Diputació de Barcelona, la Diputació de Girona, Consell d’Iniciatives Locals per al Medi Ambient de les comarques de Girona (CILMA), la Diputació de Tarragona i l'Ajuntament de Barcelona amb la col·laboració de la Diputació de Lleida i l'Àrea Metropolitana de Barcelona.

Idea i coordinació: Xarxa de Ciutats i Pobles cap a la Sostenibilitat.

Enregistrament a: La Fàbrica del Sol – Ajuntament de Barcelona

Enregistrament, edició i producció: Iceberg Media.


Més informació de la campanya

Recursos virtuals per fer el salt al nou model energètic


 

Categories: 

Relacionats

Article

Testimonis d’experiències locals i participació oberta al públic  en una nova edició del pòdcast “La Crida” de la mà de l’Aula Ambiental del districte de Sant Andreu.

Article

L’Institut Català d’Energia ha llançat una campanya per fomentar l’ús responsable i eficient dels aparells de climatització durant els mesos d’estiu. Sota el lema ‘Aquest estiu, no llencis l’energia’, la iniciativa pretén recordar les mesures i alternatives que tenim a l’abast per superar les jornades més caloroses amb el màxim confort tèrmic sense malbaratar energia ni diners.

Article

Dia del sol: campanya de l'Associació de Municipis per l'Energia Públic (AMEP) i l'Aliança per l'Autoconsum per fomentar l'autoconsum d'energia solar.

Butlletí