Funerària de Terrassa renova la seva flota de vehicles amb dos nous cotxes fúnebres elèctrics

12/06/2017 - 22:11

Els dos nous vehicles fúnebres, 100% elèctrics, reemplaçaran de manera gradual els vehicles que actualment fan els trasllats interns pel complex funerari i, gràcies a la seva major autonomia, s'utilitzaran també per a dur a terme trasllats en els casos en què la cerimònia fúnebre se celebri a les esglésies de la ciutat o fins i tot en altres poblacions.

Funerària de Terrassa acaba d'incorporar a la seva flota de vehicles dos nous cotxes fúnebres elèctrics, en el marc del projecte de renovació de l'actual flota de l'empresa municipal. D'aquesta manera es reduirà considerablement l'impacte ambiental generat per l'activitat de l'empresa.

L'empresa municipal reafirma així el seu compromís amb una ciutat sostenible.

Durant aquest any es preveu la continuació del projecte de renovació de la flota actual amb l'adquisició de dos vehicles funeraris més, en la línia de refermar el compromís de Funerària de Terrassa amb una ciutat sostenible. En aquest sentit, s'estan impulsant també altres mesures en l'àmbit mediamenbiental: fa uns mesos es van posar en funcionament dos punts de recàrrega de vehicles elèctrics al servei dels visitants i pròximament es preveu incorporar dos nous forns crematoris amb sistema de filtres, més ecològics i funcionals.


 

Categories: 
Municipis: 
Vallès OccidentalTerrassa
Etiquetes: 

Relacionats

Article

El passat 15 de novembre es va presentar el Pla Estratègic de Vehicle Elèctric a Terrassa (PEVE) 2022-2025, l'aprovació inicial del qual s'elevarà al Ple de novembre. Es tracta d'un document que proposa, dissenya i planifica les actuacions i estratègies necessàries per generalitzar la progressiva implantació del vehicle elèctric a la ciutat en els propers anys.

Article

El protocol estableix les bases per a la creació d'un marc de col·laboració entre l'Ajuntament, el teixit empresarial local i les entitats signatàries per intercanviar informacions i experiències que ajudin a la creació de comunitats energètiques. La durada d'aquest protocol és de dos anys, prorrogable a dos més, i el seguiment anirà a càrrec d'una comissió que es reunirà cada sis mesos. 

Article

El tòtem, ubicat a la plaça Quatre Cantons, recull informació sobre la incidència de la ZBE i vol també sensibilitzar sobre la necessitat de reduir l’ús del vehicle.

Butlletí