Granollers serà la seu del 4t Congrés d'Acústica de Catalunya, Acusticat 2022

Inscripcions obertes

Font: Ajuntament de Granollers i Congrés Acusticat

01/12/2021 - 12:01

Les inscripcions ja estan obertes a l'esdeveniment de referència del sector acústic a nivell de Catalunya, que tindrà lloc el 25 i 26 d'abril del 2022 al Teatre auditori de Granollers.

Després de la passada edició en format virtual, la nova edició del Congrés biennal sobre el medi acústic es viurà presencialment, amb totes les mesures sanitàries corresponents, el 25 i 26 d'abril del 2022. Enguany, la seu de l'Acusticat serà la ciutat de Granollers, posant a disposició les instal·lacions del Teatre Auditori per a la celebració de les jornades.

L'Acusticat és un punt de trobada de referència, multitemàtic i multisectorial, que convida a la reflexió i a l'oferta de solucions tecnològiques, intangibles i socials per millorar la qualitat acústica i ambiental del nostre territori.

La doble jornada comptarà amb experts de renom en l'àmbit de l'acústica que abordaran reptes de la qualitat acústica on preval una interpretació tècnica, dilemes que requereixen d'una valoració on la normativa no determina de forma objectiva com actuar. I també hi haurà demostracions professionals, espai taller, taules rodones, expositors...

El 4t Congrés d'Acústica de Catalunya Acusticat 2022 està organitzat per l'Ajuntament de Granollers, la Generalitat de Catalunya, la Diputació de Barcelona, l'Ajuntament de Sant Cugat del Vallès, el Laboratori d'Enginyeria Acústica i Mecànica de la UPC i l'Associació Catalana de Consultors Acústics, també es compta amb el suport d'empreses patrocinadores i la col·laboració d'entitats del sector i universitats. 

La participació a l'esdeveniment és gratuïta amb inscripció prèvia.

Més informació a www.congresacusti.cat

Inscripcions obertes


 

Municipis: 
Vallès OrientalGranollers

Relacionats

Article

N'ha instal·lat dos nous, un a l'Escola Marinada i l'altre a l'avinguda d'Ernest Lluch

Notícia

El Pla d’Acció Contra el Soroll recull propostes ciutadanes fins al 31 de març per reduir l’impacte del soroll urbà. 

Notícia

El Laboratori d'Aplicacions Bioacústiques (LAB) de la UPC participa en un projecte europeu centrat en el desenvolupament de tecnologies per reduir la contaminació acústica submarina causada pel trànsit marítim i que amenaça els ecosistemes. El LAB comprovarà l'efectivitat dels sistemes de reducció de soroll instal·lats en cinc embarcacions.

Butlletí