Informació sobre el mosquit tigre

Font: Ajuntament de Reus
20/05/2016 - 09:15

Tríptic amb consells i mètodes per evitar la proliferació del mosquit trigre, elaborat en el marc d'una campanya a Reus.

La regidoria de Medi Ambient i Ocupació de l’Ajuntament de Reus està duent a terme una campanya informativa a la ciutadania amb l’objectiu de prevenir i assessorar als veïns de la ciutat sobre els mètodes de control de l'expansió del mosquit tigre. Aquesta campanya va començar el dia 9 de maig i finalitzarà el dia 27 de maig.

Amb la campanya informativa, es distribuiran 1.000 tríptics amb consells i mètodes per evitar acumulacions d'aigua —ja que es considera l’acció més efectiva per evitar la posta d'ous i el creixement de les larves—, com evitar picades i com curar-les.

Aquesta acció es reforçarà, preferentment, en les zones de la ciutat amb més presència d’habitatges unifamiliars amb de piscines. També es visitaran i s'informarà als establiments de venda de flors i diferents clubs esportius de la ciutat. L’Ajuntament ha contractat una empresa per dur a terme la campanya.


 

Categories: 
Municipis: 
Baix CampReus
Etiquetes: 
AdjuntMida
PDF icon Fulletó informatiu399.43 KB

Relacionats

Article

L'Ajuntament de Reus disposa ja de l’Avanç del Pla estratègic de zones verdes de Reus, el document amb el qual avança en l’objectiu del Govern de Reus de planificar de manera estratègica la gestió de les zones verdes de la ciutat; i avançar en la transformació sostenible de la ciutat i fer front als reptes de l’emergència climàtica.

Article

Reus Compra Responsable, el projecte de comerç de proximitat amb repartiment ecològic a domicili, presentat el passat mes de desembre, i que actualment compta amb seixantena d’establiments comercials adherits, inicia una nova etapa presentant el portal Reus Compra Responsable per promocionar la seva activitat i la venda en línia.

Article

Reduir, reutilitzar i reciclar és la regla d'or per a una gestió més sostenible dels residus. En aquest vídeo l'Ajuntament de Reus ens explica les iniciacives municipals per aconseguir una millor gestió dels residus.

Butlletí