Joves i Natura

Font: Generalitat de Catalunya

13/07/2021 - 10:39

Arrel de la celebració del Dia Mundial del Medi Ambient, es va celebrar el passat 7 de juny l’acte virtual "Joves i Natura". Es va poder escoltar a joves catalans que van participar a la Cimera Mundial de la Joventut de la Unió Internacional per a la Conservació de la Natura (UICN) i es va comptar amb una taula rodona on van intervindré joves catalans que, d’una manera o altra, estan compromesos amb la seva conservació.

 

L’acte va comptar amb la conducció de la meteoròloga Mònica Usart i la intervenció de representants dels joves catalans que van participar a la Cimera Mundial de la Joventut de la Unió Internacional per a la Conservació de la Natura (UICN). A més, sota el títol "I tu, què fas per la natura?" es va comptar amb una taula rodona on van intervindré joves catalans que, d’una manera o altra, estan compromesos amb la seva conservació i que són: Yas Recht, pastora de Circus Verónica Couto del CREAF Alex Cerón, fundador de Newex Joan Grivé, ambientòleg i influencer.

L’acte també va comptar amb la benvinguda de l’Hble. Teresa Jordà, consellera d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural i la cloenda va ser a càrrec d’Anna Barnadas, secretària de Medi Ambient i Sostenibilitat.


 

Relacionats

Article

Manresa tornarà a ser capital de la sostenibilitat i enguany ho serà durant més dies. Ecoviure tornarà del 5 al 10 d'octubre, amb jornades professionals de dimarts a divendres i fira-mercat el cap de setmana

Article

La Diputació de Barcelona ha lliurat 87.000 Agendes escolars i 8.000 Calendaris del medi ambient a 143 municipis

Article

Des del Camp d'Aprenentatge del Bages expliquen com treballen l'ODS 17, Aliança pels objectius, conjuntament amb el Consorci del Bages per la Gestió de Residus i la Fundació Aigües de Manresa - Junta de la Sèquia. També aprofiten per llençar el repte per escoles i instituts de treballar en xarxa.

Butlletí