La construcció sostenible i l'energia centren un congrés a Viladecans

28/10/2024 - 11:00



Els dies 16 i 17 d'octubre, s'ha organitzat a l'edifici Cúbic la 2a edició de la jornada Vèrtex, una trobada de professionals del sector de la construcció i rehabilitació, espai de debat i cerca de solucions innovadores en els àmbits de la construcció sostenible i l'energia.

Enguany, el congrés ha estat especialment dissenyat per als professionals que comparteixen els valors de la Nova Bauhaus Europea i que estan compromesos amb el gran repte de la descarbonització en tota la cadena de valor vinculada a la construcció i la rehabilitació. A més de la segona edició del Congrés Nacional de Transició Energètica Renovable Vilawatt, que ha reunit autoritats, experts i ciutadans en la recerca de solucions per a una mobilitat elèctrica i un emmagatzematge energètic sostenible.

Durant els dos dies, els assistents, han pogut conèixer els 27 estands d'empreses, startups i entitats amb solucions innovadores i sostenibles per al sector de la construcció i l'energia. A més, Vèrtex va acollir conferències i taules de debat, comptant amb la presència de gairebé una vintena de ponents que van centrar-se en la transformació de les ciutats espais neutres en emissions per a l'any 2030.

Per últim, professionals del sector de la construcció han aprofitat el congrés per unir habilitats i llançar reptes en una hackaton per buscar solucions innovadores i sostenibles en la construcció.

 


 

Categories: 
Municipis: 
Baix LlobregatViladecans

Relacionats

Article

Cada vegada més estudis científics apunten que la natura i la salut són un binomi inseparable a les ciutats. El seu disseny té implicacions sobre el benestar físic i psicològic de les persones i és per això que, des de l'Ajuntament de Viladecans, estan treballant en el programa Viu Verd per provar els beneficis de la presència del verd dins la ciutat i en les persones que hi viuen. 

Article

Les set companyies participants confien estalviar 94.000 euros anuals en consum elèctric

Acte
16/10/2024 - 09:30
Edifici Cúbic Viladecans. Passeig de la Marina, 31, 08840 Viladecans, Barcelona

Butlletí