La Diputació de Barcelona promou la transició energètica

07/08/2020 - 10:07

La transició energètica és un camí que passa per la promoció de les energies renovables, l’eficiència energètica, l’autoconsum i l’estalvi de costos en els municipis. I per la reducció de les emissions de gasos amb efecte d’hivernacle.

La Diputació de Barcelona celebra el 40è aniversari de la creació del Servei del Medi Ambient, el primer servei públic de medi ambient del país.

Aquest vídeo està dedicat a explicar els reptes de futur de l’Àrea d’Acció Climàtica en l’àmbit de la transició energètica, un camí que passa per la promoció de les energies renovables, l’eficiència energètica, l’autoconsum i l’estalvi de costos en els municipis. I per la reducció de les emissions de gasos amb efecte d’hivernacle.

Més informació sobre el suport a la Transició energètica de la Diputació de Barcelona.

40 anys del Servei de medi ambient de la Diputació de Barcelona.


 

Relacionats

Article

Reptes i resultats a les comarques de Girona

Article

El Centre de Conservació de Carreteres de la Diputació de Barcelona, situat a Calldetenes, és el primer edifici corporatiu en assolir el consum zero, gràcies a les obres de substitució de la coberta i d’adequació que s’hi han dut a terme i que han tingut un pressupost de 339.000 euros.

Article

L'Associació de Municipis de la Riera de Caldes estrena un vídeo promovent la Transició Energètica del territori, en especial, en les empreses situades als polígons industrials.

Butlletí