La Roca, exemple d'enllumenat eficient

Font: Ajuntament de La Roca del Vallès
31/05/2016 - 09:32

El 42è Simpòsium Nacional d’Enllumenat, ha estat l’espai indicat per presentar el model d’enllumenat que s’està implantant a la Roca del Vallès.

El cas de la Roca del Vallès, un dels exemples exposats al XLII Simpòsium Nacional d’Enllumenat. El 42 Simpòsium Nacional d’Enllumenat del CEI (Comitè Espanyol d’Il·luminació) ha reunit a més de 300 professionals del sector de l’enllumenat, representants d’empreses del sector, representants d’administracions i institucions públiques i enginyers i universitats.

En aquest context, el dijous 19 de maig es va presentar el cas roquerol, sota la ponència “El LED PC-ÁMBAR en el contexto de una ESE en la Roca del Vallès", a càrrec d’Eduardo Serna i Joan Prósper de Carandini S.A. i Rubatec S.A., amb l’objectiu d’explicar a tots els oients els principals beneficis del nou model de la Roca: novetats en eficiència energètica, reducció de contaminació lumínica i sistema intel·ligent d’enllumenat.


 

Categories: 
Municipis: 
Vallès Orientalla Roca del Vallès
Etiquetes: 

Relacionats

Article

L’actuació, amb un pressupost de més de 800 mil euros, millorarà la qualitat de la llum actual i permetrà a més reduir en un 71’31% les emissions de CO2 gràcies al menor consum elèctric que es produirà amb aquest canvi.

Article

L’Ajuntament de Mollet del Vallès continua amb el seu compromís amb l’energia solar fotovoltaica i crearà 8 grans centres de producció fotovoltaica ubicats a les cobertes d’edificis municipals que també donaran cobertura al seu voltant en un radi de 500 metres. El cost total del projecte és d’1,2 milions d’euros i podria optar a una subvenció del 90% per part de la Diputació de Barcelona. Així, tots els equipaments municipals funcionaran amb energia solar.

Article

L’acord permet que es puguin fer cursos de formació professional de les especialitats del Gremi en els espais del Centre Vallès

Butlletí