La Roca, exemple d'enllumenat eficient

Font: Ajuntament de La Roca del Vallès
31/05/2016 - 09:32

El 42è Simpòsium Nacional d’Enllumenat, ha estat l’espai indicat per presentar el model d’enllumenat que s’està implantant a la Roca del Vallès.

El cas de la Roca del Vallès, un dels exemples exposats al XLII Simpòsium Nacional d’Enllumenat. El 42 Simpòsium Nacional d’Enllumenat del CEI (Comitè Espanyol d’Il·luminació) ha reunit a més de 300 professionals del sector de l’enllumenat, representants d’empreses del sector, representants d’administracions i institucions públiques i enginyers i universitats.

En aquest context, el dijous 19 de maig es va presentar el cas roquerol, sota la ponència “El LED PC-ÁMBAR en el contexto de una ESE en la Roca del Vallès", a càrrec d’Eduardo Serna i Joan Prósper de Carandini S.A. i Rubatec S.A., amb l’objectiu d’explicar a tots els oients els principals beneficis del nou model de la Roca: novetats en eficiència energètica, reducció de contaminació lumínica i sistema intel·ligent d’enllumenat.


 

Categories: 
Municipis: 
Vallès Orientalla Roca del Vallès
Etiquetes: 

Relacionats

Article

Llinars del Vallès ha aconseguit estalviar un 60% en la seva factura energètica amb la substitució de pràcticament tots els punts d’il·luminació exterior i als equipaments. Amb les tasques de les últimes setmanes, el municipi ja compta amb un 80% de l’enllumenat públic a base de llums LED, una tecnologia que té un consum inferior, per la qual cosa permet un estalvi en la factura energètica

Article

El Servei de gestió energètica i d’aigua del Consell Comarcal del Vallès Oriental va ajudar a estalviar més de 100.000 euros a 29 ens locals el 2023.​

Notícia

L'Ajuntament de Vilanova del Vallès continua amb la modernització de l'enllumenat públic, optant per la tecnologia LED per reduir la petjada de carboni municipal.

Butlletí