L'eficiència energètica de la Biblioteca Joan Miró

Font: betevé

06/07/2017 - 11:57

La Biblioteca Joan Miró de Barcelona és un exemple d'eficiència energètica. A la seva coberta hi ha 276 mòduls fotovoltaics que que cobreixen el 80 % de la seva despesa habitual. Les millores en climatització i enllumenat permetran millorar el confort de les 700 persones que la visiten a diari i estalviar 12.000 euros l'any en la seva factura elèctrica.


 

Categories: 
Municipis: 
BarcelonèsBarcelona

Relacionats

Article

Un conveni signat amb el consorci d’aquest espai permetrà fer un salt d’escala en la transició energètica, ja que fomentarà projectes que vagin més enllà de l’autoconsum individual i que siguin també comunitaris.

Article

L’alcaldessa de Barcelona i els alcaldes de Madrid, Sevilla i València, amb el suport del Govern espanyol, han signat la declaració institucional “Ciutats climàticament neutrals el 2030”, que s’emmarca dins de la iniciativa Cities 2030, per promoure formes innovadores de col·laboració entre ciutats, actors i sectors clau perquè accelerin la transformació necessària per arribar a ser ciutats sostenibles, saludables i resilients davant l’emergència climàtica actual.

Notícia

Durant el darrer any el preu de l’electricitat s’ha incrementat al voltant d’un 300% i l‘autoconsum s’ha posicionat com una de les solucions, ja que una família pot generar un estalvi energètic del 35% anual.

Butlletí