L'eficiència energètica de la Biblioteca Joan Miró

Font: betevé

06/07/2017 - 11:57

La Biblioteca Joan Miró de Barcelona és un exemple d'eficiència energètica. A la seva coberta hi ha 276 mòduls fotovoltaics que que cobreixen el 80 % de la seva despesa habitual. Les millores en climatització i enllumenat permetran millorar el confort de les 700 persones que la visiten a diari i estalviar 12.000 euros l'any en la seva factura elèctrica.


 

Categories: 
Municipis: 
BarcelonèsBarcelona

Relacionats

Article

Apagar els llums de Nadal una hora abans suposa una reducció de 42 hores: si en anys anteriors l’enllumenat nadalenc va estar encès 259 hores, enguany ho estarà 217. És una mesura d’estalvi del consum energètic acordada amb les patronals del comerç i la restauració.

Article

Coincidint amb la Setmana Europea de la Mobilitat i la Setmana Europea de l’Energia Sostenible, el Parc Mòbil de la Diputació de Barcelona explica el seu compromís amb la mobilitat sostenible.

Article

L’Agència d’Energia de Barcelona, l’Institut Quatre Cantons, l’associació de famílies del mateix institut i l’Associació de Veïnes i Veïns del Poblenou han impulsat la posada en marxa d’una comunitat energètica en aquest barri que aprofitarà l’energia solar a través d’instal·lacions fotovoltaiques. Una iniciativa que s’afegeix a l’impuls d’altres models de comunitats energètiques de la ciutat.

Butlletí