L’Institut Miami de Mont-roig del Camp va rebre el Primer Premi Escola, Agricultura i Alimentació Ecològica

Font: Agora Xtec

17/11/2019 - 08:00

El passat dia 21 d’octubre, l’Institut Miami va rebre el Primer Premi Escola, Agricultura i Alimentació Ecològica (EAAE) pel desenvolupament del projecte Hort-galliner escolar.

El premi, creat per la Generalitat de Catalunya i l’Associació Vida Sana, té com objectiu reconèixer i incentivar la realització de projectes i línies de treball destinats a promoure el coneixement de l’agricultura i l’alimentació ecològica dels centres educatius de Catalunya.

En aquesta edició, que és la setena, han participat 23 centres educatius de tot Catalunya.

L’objectiu del Premi Escola, Agricultura i Alimentació Ecològica és el de reconèixer i incentivar la realització de projectes i línies de treball dels centres educatius de Catalunya destinats a promoure el coneixement de l’agricultura i l’alimentació ecològiques i especialment dels seus valors socials, econòmics i ambientals, tant entre el propi alumnat del centre com també cap al conjunt de la comunitat educativa i el seu entorn.

Poden optar al premi tots els centres educatius d’educació infantil, primària, secundària, batxillerat, formació professional, educació especial i llar d’infants de Catalunya, que hagin desenvolupat al llarg del present curs escolar un projecte o una experiència pedagògica relacionats amb la producció agrària o l’alimentació ecològiques.


 

Municipis: 
Baix Camp
Etiquetes: 

Relacionats

Article

L'Ajuntament de Reus, a través de l'empresa municipal Redessa, ha adjudicat el contracte  per millorar l’eficiència energètica de la promoció d’habitatges d’HPO de Mas Bertran I. El contracte s'ha adjudicat a Qualital Smart Window SL per un import de 231.349,22 euros (IVA inclòs)

Article


El Departament de Medi Ambient de l’Ajuntament de Sant Vicenç dels Horts ha elaborat un vídeo divulgatiu sobre refugis climàtics des del vessant educatiu, mostrant l’activitat de la Dra. Shiva al parc del Pi Gros (activitat AMB). 

Article

Més de 16.500 persones han participat en projectes educatius del programa Aprenem a la Xarxa

Butlletí