Mostra d'Audiovisuals i Acció Climàtica de Granollers

05/05/2022 - 09:16

El Climatubers, en col·laboració amb el Cinema Edison, Granollers Pedala, la Biblioteca de Roca Umbert i l'Associació Ecoserveis, organitza la Mostra d’Audiovisuals i Crisi Climàtica, que tindrà lloc el proper dijous 2 de juny al Cinema Edison.

Serà una sessió a la tarda (de 18.30 a 21 h) en la que es projectaran els curtmetratges resultants de les 5 edicions dels tallers a Granollers i es presentarà el projecte Climatubers i els seus participants.

La mostra comptarà amb ponències de comunicadors ambientals i activistes climàtics, com Pilar Sampietro de Ràdio4-RTVE o el col·lectiu Extinction Rebellion, i amb l’assistència de l’alcaldessa de Granollers Alba Barnusell i el regidor de Medi Ambient i Espais Verds, Albert Camps. Serà una oportunitat per contribuir a generar debat i participació ciutadana que permeti realitzar propostes per a una ciutat climàticament més responsable. 

L’accés és lliure i gratuït, i es recomana fer inscripció prèvia omplint aquest formulari.

Consulta la nota de premsa.

 

 

 


 

Categories: 
Municipis: 
Vallès OrientalGranollers

Relacionats

Article

Aquest és el tercer vídeo participatiu que neix fruit dels tallers organitzats per l'Ajuntament de Granollers soci de Climatubers. El projecte CLIMATUBERS – INFLUENCERS FOR CHANGE, reuneix organitzacions que treballaran per vincular les tecnologies digitals amb l'acció social, i poder jugar un paper en l’activació del debat públic i en la creació de solucions.

Article

Aquest és el primer vídeo participatiu que neix fruit dels tallers organitzats per l'Ajuntament de Granollers soci de Climatubers. El projecte CLIMATUBERS – INFLUENCERS FOR CHANGE, reuneix organitzacions que treballaran per vincular les tecnologies digitals amb l'acció social, i poder jugar un paper en l’activació del debat públic i en la creació de solucions.

Acte
02/06/2022 - 18:30
Cinema Edison de Granollers

Butlletí