No hi ha excuses

08/04/2021 - 08:00

L'Ajuntament de Santa Maria de Palautordera ja publicat diversos clips per posar una mica d'humor en les excuses que fem servir per no reciclar, i animar a reciclar més.

En relació a la generació de residus, aquest 2020 ha estat un any diferent.

S'ha arribat a xifres rècord de recollida de residus separats correctament (orgànica, cartró, vidre i envasos), però també s'ha arribat a xifres rècord de recollida de residus no separats prèviament (fracció resta).

Amb la col·laboració dels participants del Curs d'educadors ambientals que s'ha portat a terme al Xiulet aquesta tardor!


 

Categories: 
Municipis: 
Vallès OrientalSanta Maria de Palautordera

Relacionats

Article

La Generalitat de Catalunya ha iniciat la segona onada de la campanya informativa “Reciclem bé. Separem bé”, per fomentar la recollida selectiva dels residus domèstics.

Article

Amb l’eslògan ‘Si vols ajudar, només has de reciclar’ els diners que s’estalviïn en la recollida de residus es destinaran a combatre els efectes de la crisi sanitària.

Article

Mercabarna convoca la segona edició dels Premis Mercabarna Paco Muñoz amb la finalitat de promoure i reconèixer iniciatives realitzades a Catalunya en favor de la lluita contra el malbaratament alimentari i l’aprofitament d'aliments amb impacte econòmic, social i/o mediambiental en els diferents esglaons de la cadena agroalimentària.

Butlletí