No hi ha excuses

08/04/2021 - 08:00

L'Ajuntament de Santa Maria de Palautordera ja publicat diversos clips per posar una mica d'humor en les excuses que fem servir per no reciclar, i animar a reciclar més.

En relació a la generació de residus, aquest 2020 ha estat un any diferent.

S'ha arribat a xifres rècord de recollida de residus separats correctament (orgànica, cartró, vidre i envasos), però també s'ha arribat a xifres rècord de recollida de residus no separats prèviament (fracció resta).

Amb la col·laboració dels participants del Curs d'educadors ambientals que s'ha portat a terme al Xiulet aquesta tardor!


 

Categories: 
Municipis: 
Vallès OrientalSanta Maria de Palautordera

Relacionats

Article

Lleida ha iniciat la recollida selectiva de residus porta a porta a una part dels barris de Pardinyes i Balàfia i ha posat a disposició de la ciutadania una app del porta a porta.

Notícia

L’Ajuntament de Reus ha posat en marxa de manera progressiva des del divendres 1 d’octubre el nou servei de recollida de residus i neteja viària, amb l’objectiu de millorar les prestacions actuals amb un servei més eficient i flexible, més proper a la ciutadania, i adaptat a les característiques de cada barri de la ciutat.

Notícia

La ciutadania de Santa Perpètua de Mogoda compromesa amb el reciclatge ja pot tenir recompensa cada vegada que recicli les seves llaunes i ampolles de plàstic de begudes.

Butlletí