Nous vehicles híbrids per a la Xarxa Parcs Naturals de la Diputació de Barcelona

14/03/2020 - 09:00

La Diputació de Barcelona ha incorporat 11 nous cotxes híbrids a la flota de vehicles de la Xarxa de Parcs Naturals, que substituiran altres 11 vehicles més vells i contaminants que estaven en servei.

Es tracta de vehicles SUV Kia Niro Híbrid automàtics. Els vehicles han estat presentats aquest dimecres pel diputat de Mobilitat, Espais Naturals  Prevenció d’Incendis Forestals, Josep Tarín, al Recinte de l’Escola Industrial de Barcelona.

El diputat Tarín ha destacat el pla de renovació que s’està realitzant al conjunt de la flota de vehicles que donen servei al conjunt dels 12 espais naturals inclosos a la xarxa de Parcs Naturals de la Diputació de Barcelona. Actualment, la flota està integrada per un total de 107 vehicles, dels quals 14 son vehicles híbrids i tres son vehicles elèctrics.

La renovació total de la flota de vehicles de parcs es realitzarà per etapes, fins aconseguir que la seva totalitat estigui formada per vehicles híbrids i elèctrics, i contribuir a la reducció d’emissions de CO2.


 

Relacionats

Article

EVOLUCIONA JA! és l'eslogan que engloba un seguit d'accions de sensibilització que l’àrea de medi ambient del Consell Comarcal de l’Alt Empordà ha planificat i dissenyat per pensar a l'entorn del model de consum actual.

Article

S’han col·locat cinc càmeres de videovigilància en diferents ubicacions del municipi que es posen en funcionament aquesta setmana, amb l’objectiu de continuar lluitant contra les conductes incíviques.

Article

És una iniciativa del Consell de Nois i Noies per crear entorns escolars saludables i segurs i fer de L’Hospitalet una ciutat més sostenible.

Butlletí