Pineda de Mar enjardina els escocells pel manteniment sostenible de l’arbrat del municipi

16/11/2021 - 09:00

La secció de parcs i jardins de l’ajuntament de Pineda de Mar ha començat la plantació i sembra d’espècies vegetals als escocells dels carrers de Pineda.

Aquesta acció s’ha dut a terme per afavorir la presència d’insectes enemics naturals de les plagues dels arbres, evitant l’ús de pesticides i herbicides i la colonització d’herbes no desitjades. En concret es realitzarà aquesta plantació i sembra de diversos tipus d’exemplars als escocells dels carrers Sant Jordi, Colom, Comptal, avinguda Mediterrània, Illes Canàries, Illes Balears, plaça Orient i Bellamar.

La plantació d’aquestes espècies es realitza durant a la tardor, època de pluges, perquè les plantes puguin fer créixer les arrels. En molts casos, però, el resultat de les espècies adultes i florides no es veurà fins a la primavera. Així que es demana a la ciutadania que tingui cura d’aquests espais evitant trepitjar-los i no deixant que els gossos hi accedeixin.


 

Municipis: 
MaresmePineda de Mar

Relacionats

Article

Santa Coloma de Gramenet millora les zones d’estada i passeig per fer-les més saludables. La inversió més recent a l’entorn del parc fluvial supera els 3.600.000 euros.

Article

La Comissió Europea ha comunicat que Viladecans és una de les dues ciutats finalistes al premi Green Leaf que reconeix als municipis que destaquen pel seu compromís d’abordar els desafiaments ambientals urbans i demostrar que la sostenibilitat és possible i una prioritat en el desenvolupament de la ciutat. 

Article

Parets posa en marxa el projecte de lluita biològica per a la prevenció i eliminació de plagues. El control biològic es va iniciar el passat mes d'abril i també s'han realitzat controls fitosanitaris de la galeruca i d’endoteràpia dels oms.​

Butlletí