Premi Medi Ambient CILMA 2013-2014

Font: CILMA
10/02/2013 - 00:00

El CILMA convoca aquest premi amb l'objectiu d'incentivar, en edificis i equipaments municipals dels ens locals associats, l'adopció de mesures d'estalvi i eficiència energètica. El termini per a presentar sol·licitud és el 31 de març de 2013.

Petites actuacions com són ara el control d'encesa i apagada i/o la regulació de l'enllumenat o dels sistemes de climatització; la instal·lació de programadors, termòstats, i temporitzadors, o la simple sensibilització dels usuaris, poden comportar importants estalvis amb mínimes inversions, amb l'objectiu de reduir el malbaratament de l'energia. La qual cosa és cabdal en la reducció de les emissions de CO2 i altres gasos d'efecte hivernacle per lluitar contra el canvi climàtic .

En aquesta línia, la gran quantitat d'edificis i equipaments de què són titulars les entitats locals, i el valor exemplaritzant que les administracions han de donar a la societat, fan necessari l'incentiu d'actuacions d'estalvi energètic.

Per això, el premi CILMA 2013-2014 té l'objectiu d'incentivar, en edificis i equipaments municipals, l'adopció de mesures d'estalvi i eficiència energètica.

Poden participar en aquest premi els ajuntaments i consells comarcals associats al CILMA. La participació es referirà a un edifici o equipament, el consum energètic del qual vagi a càrrec de l'ens local, encara que no en sigui el propietari.

Cal presentar una sol·licitud de participació abans del 31 de març de 2013.

La dotació econòmica és d'un primer premi de 3.000 € i un segon premi de 2.000. Entre tots els participants, exceptuant-ne els premiats, se sortejaran dos premis addicionals de 500 €.

L'import dels premis s'haurà de destinar a la compra de material o a la realització de treballs per a la millora de l'estalvi o l'eficiència energètica en l'edifici o l'equipament guardonat, que pot incloure les actuacions que s'han tingut en compte per lliurar el premi

Teniu tota la informació a aquest enllaç

Etiquetes: 
AdjuntMida
Image icon premis_cilma_06_outlook.jpg22.95 KB

Relacionats

Article

El Comitè Municipal de Sequera s’ha reunit per fer seguiment de les mesures d’estalvi i gestió de l’aigua que s’estan duent a terme a Mollet. Durant la reunió s’ha tornat a constatar la bona gestió de l’aigua que s’ha fet a la ciutat que ha permès reduir en un 50% el consum d’aigua municipal en un any.

Article

Publicats els resultats de la sisena edició d’aquesta campanya de conscienciació i bones pràctiques per a l’estalvi d’energia i aigua i la reducció d’emissions de l’Ajuntament de Barcelona.

Article

Investigadors de la URV elaboren un sistema capaç de minimitzar l’impacte econòmic i ambiental en la configuració de comunitats energètiques d’energia renovable.

Butlletí