Recircula challenge

Font: UPC

11/12/2019 - 12:21

Recircula Challenge es una competició promoguda pel Hub Recircula UPC-AMB de l'Escola d'Enginyeria de Barcelona Est (EEBE) que repta a equips d'estudiantat universitari a proposar solucions a reptes reals i urgents de l'economia circular.

Anualment es planteja un repte al voltant del cicle de vida d'un flux material i la seva gestió com a residu en l'entorn de l'àrea metropolitana de Barcelona. Cada equip haurà de proposar una solució amb base tecnològica que redueixi la petjada ambiental i tingui un impacte social positiu.

 

Repte 2020: Residus tèxtils sintètics en l'àmbit esportiu

Busquem solucions amb base tecnològica que millorin la sostenibilitat del cicle de vida del tèxtil de l'àmbit esportiu amb enfocament d'economia circular.

Vols ser tu qui trobi la millor solució? Participa amb el teu equip! (inscripcions fins el 17 de gener)

  • Premis fins a 3.000€.
  • Candidatura oficial UPC per participar al concurs Santander Explorer.
  • Accés a incubar el projecte a través del Programa Emprèn UPC.
  • Diploma de participació (l'estudiantat UPC pot obtenir crèdits ECTS d'Extensió Universitària).

Més informació a l'enllaç.


 

Categories: 
Municipis: 
BarcelonèsBarcelona
Etiquetes: 

Relacionats

Notícia

El projecte ‘Economia circular comunitària’ sensibilitza sobre la importància d'introduir petits canvis en els nostres hàbits de consum com gestionar els residus o comprar productes de proximitat.

Article

Un teixit reciclat per a roba laboral, un envàs de productes de neteja i una defensa de moll intel·ligent guanyen el Premi Catalunya d'Ecodisseny

Acte
28/09/2023 - 19:00
Museu Disseny Hub de Barcelona

Butlletí