Recursos educatius virtuals per fer la transició energètica

Font: Xarxa de Ciutats i Pobles cap a la Sostenibilitat

25/10/2021 - 09:50

Navegueu i descobriu tots els motius pels quals podem fer la transició energètica durant la Setmana de l'Energia i la resta de l'any.

Les diverses administracions organitzadores de la Setmana Europea de l'Energia Sostenible a Catalunya ens hem coordinat per oferir-vos un interactiu que recopila recursos virtuals educatius i de sensibilització per ajudar a que tothom faci la transició energètica. De motius en sobren.

Del 25 al 29 d'octubre, celebrem la Setmana Europea de l'Energia Sostenible amb l’objectiu de conscienciar la societat amb actuacions i activitats al voltant de l’eficiència energètica, les energies renovables i el paper clau de la ciutadania en la transició energètica.

Aquest interactiu el podeu incloure a les vostres webs, xarxes socials... L'objectiu és oferir-vos una eina que podeu utilitzar per fer difusió directament a la ciutadania, entitats, empreses del vostre municipi.

Al portal hi podreu trobar calculadores per estalviar diners, consells per ser més eficients, vídeos per saber què és l'autoconsum fotovoltaic, interactius, exposicions virtuals, jocs per a totes les edats.

I en estrena mundial, la websèrie Fem-ho, sis capítols produïts conjuntament per part de l'ICAEN, la Diputació de Barcelona, la Diputació de Girona, la Diputació de Tarragona, l'Àrea Metropolitana de Barcelona, l'Ajuntament de Barcelona i la coordinació de la Xarxa de Ciutats i Pobles cap a la Sostenibilitat.


 

Relacionats

Article
Gerald Durrell

Convertida ja en un clàssic universal,  La meva família i altres animals narra les peripècies d'una família insòlita, desbaratada i molt poc convencional que decideix abandonar la grisa i plujosa Anglaterra per instal·lar-se a l'assolellada i paradisíaca illa grega de Corfú.

Article
Jordi Ballart

«Vuit graus és la temperatura de l’aigua més freda en què he nedat mai. No és cap proesa, si considerem que hi ha persones que neden en aigües polars a gairebé zero graus. A còpia d’anar gairebé cada cap de setmana de desembre a març a fer un bany a la platja, el meu cos s’ha anat adaptant a les temperatures marines d’hivern. Per què ho faig? Aquesta és la pregunta que intenta respondre aquest llibre».

Article
Jaume Terradas

De l’ofensiva contra la natura a un canvi de vida global

Butlletí