Recursos educatius virtuals per fer la transició energètica

Font: Xarxa de Ciutats i Pobles cap a la Sostenibilitat

25/10/2021 - 09:50

Navegueu i descobriu tots els motius pels quals podem fer la transició energètica durant la Setmana de l'Energia i la resta de l'any.

Les diverses administracions organitzadores de la Setmana Europea de l'Energia Sostenible a Catalunya ens hem coordinat per oferir-vos un interactiu que recopila recursos virtuals educatius i de sensibilització per ajudar a que tothom faci la transició energètica. De motius en sobren.

Del 25 al 29 d'octubre, celebrem la Setmana Europea de l'Energia Sostenible amb l’objectiu de conscienciar la societat amb actuacions i activitats al voltant de l’eficiència energètica, les energies renovables i el paper clau de la ciutadania en la transició energètica.

Aquest interactiu el podeu incloure a les vostres webs, xarxes socials... L'objectiu és oferir-vos una eina que podeu utilitzar per fer difusió directament a la ciutadania, entitats, empreses del vostre municipi.

Al portal hi podreu trobar calculadores per estalviar diners, consells per ser més eficients, vídeos per saber què és l'autoconsum fotovoltaic, interactius, exposicions virtuals, jocs per a totes les edats.

I en estrena mundial, la websèrie Fem-ho, sis capítols produïts conjuntament per part de l'ICAEN, la Diputació de Barcelona, la Diputació de Girona, la Diputació de Tarragona, l'Àrea Metropolitana de Barcelona, l'Ajuntament de Barcelona i la coordinació de la Xarxa de Ciutats i Pobles cap a la Sostenibilitat.


 

Relacionats

Article
Recomanació per Sant Jordi 2024

Contra la sostenibilitat és el darrer llibre publicat per Andreu Escrivà​

Article
Inici de les proves pilot de l’Aplicació mòbil per a la detecció de zones tranquil·les urbanes

L'entitat Science For Change coordina el projecte pilot SoundCollect, en el que s’està desenvolupant una eina gratuïta de ciència ciutadana que permet el monitoratge de dades del so a les zones urbanes tranquil·les. 

Butlletí