Setze ajuntaments del Vallès Oriental estalviaran prop de 17.000 € al mes en conjunt amb la reducció de la potència contractada

S’ha reduït la potència a equipaments tancats per la COVID-19
25/06/2020 - 09:33

Setze ajuntaments es van interessar per la proposta del Servei Comarcal de Gestió Energètica i Aigua (SCGEA) del Consell Comarcal del Vallès Oriental d’ajustar la potència contractada en aquells equipaments que estaven tancats per la COVID-19.

Des del Servei ja s’han tramitat les reduccions de la potència contractada a 24 edificis culturals, 36 escoles, 24 edificis esportius i 10 edificis administratius.

ls municipis on s’han tramitat els canvis són Canovelles, Cànoves i Samalús, Cardedeu, la Llagosta, les Franqueses del Vallès, Gualba, Lliçà de Vall, Llinars del Vallès, Montornès del Vallès, Sant Antoni de Vilamajor, Sant Feliu de Codines, Sant Fost de Campsentelles, Sant Pere de Vilamajor, Santa Maria de Palautordera, Vallgorguina i Vallromanes.

Des del Consell Comarcal s’han fet tots els tràmits necessaris per als ajuntaments que  ho han confirmat, tant per reduir potències com després per recuperar-les.

En total s’han reduït 4.528 kW de potència contractada, la qual cosa representarà un estalvi de 16.794 euros mensuals entre tots els municipis mentre els equipaments estiguin tancats.

S’ha de destacar que a 28 subministraments no s’ha pogut tramitar les reduccions de potència degut a una incidència en els sistemes interns de l’empresa comercialitzadora d’electricitat, i això ha comportat deixar d’estalviar 6.518 €.

La proposta s’havia fet a 18 ajuntaments amb un estalvi calculat de 25.000 € en conjunt, però finalment han estat 16 els interessats.


 

Categories: 
Municipis: 
Vallès Occidental
Vallès Oriental
Etiquetes: 

Relacionats

Article

L'Associació de Municipis de la Riera de Caldes estrena un vídeo promovent la Transició Energètica del territori, en especial, en les empreses situades als polígons industrials.

Article

A principis d'aquest any, des de l'Associació de Municipis de l'Eix de la Riera de Caldes (AMERC) es va endegar el programa del Gestor Energètic per ajudar a les empreses dels polígons del territori i els propietaris de les naus en el seu camí cap a l'eficiència energètica.

Notícia

Prop d’un centenar de persones participen en la jornada de portes obertes a les instal·lacions del Consorci Besòs Tordera, amb motiu del Dia Mundial de l’Aigua i de la Meteorologia.

Butlletí