S'obre la convocatòria del V Premi Escola, Agricultura i Alimentació Ecològica

06/06/2017 - 10:15

El V Premi Escola, Agricultura i Alimentació Ecològica s'adreça a tots els centres d'educació infantil, primària, secundària, batxillerat, educació professional, educació especial i llar d'infants de Catalunya, amb l'objectiu de reconèixer i incentivar els projectes i línies de treball que aquests realitzen en la promoció del coneixement de l'agricultura i l'alimentació ecològiques i de les seves implicacions socials i ambientals, tant a nivell dels propis alumnes, com de la comunitat educativa en general.

Com a novetat d’aquesta edició, el termini de presentació serà de l’1 de juny al 15 de juliol del 2017. D’aquesta manera es podran presentar projectes o experiències pedagògiques que s’hagin desenvolupat al llarg del curs escolar 2016-2017.

El premi enguany també incorpora una varietat més àmplia de propostes, ja que podran optar-hi qualsevol tipus de projecte, experiència o material de promoció de l’agricultura i l’alimentació ecològica.

El Premi està impulsat pels Departaments de Territori i Sostenibilitat, d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació i d'Ensenyament amb la col·laboració de l’Associació Vida Sana i la Xarxa d’Escoles per a la Sostenibilitat de Catalunya (XESC).

Més informació i convocatòria 2017


 

Relacionats

Article
Recomanació per Sant Jordi 2023

Terra d’aprenentatges Dotze belles històries de l’Agroecologia escolar a Catalunya és un recull que ens permet conèixer, des de la dimensió educativa, iniciatives productives alimentàries a Catalunya.

Article

Del 25 al 27 de gener del 2024 es va celebrar el Congrés Nacional d'Educació Ambiental. A la web del Congrés teniu disponibles les gravacions de la sessió virtual, la inauguració i les taules rodones.

Article
Dia Mundial de l'Aigua 2024

Un conte la temàtica principal del qual és l’aigua i la sequera, en el context d'uns animalons que viuen a la Fageda d’en Jordà.

Butlletí