Treballem per una energia sostenible

Exposició virtual

Font: Diputació de Barcelona

10/06/2020 - 09:07


A l'exposició virtual Treballem per una energia sostenible t'exposem el paper de l’Ajuntament en el marc del Pacte d’Alcaldes i Alcaldesses per l'Energia Sostenible. 

T'aportem informació i consells d’accions a realitzar en l’àmbit domèstic sobre estalvi i eficiència energètica contra el canvi climàtic, en l’ús dels electrodomèstics, en la il·luminació, en climatització i en mobilitat sostenible.

Seguiu l'enllaç per visitar l'exposició virtual Treballem per una energia sostenible.


 

Categories: 

Relacionats

Article

El 90% del consum elèctric de la província de Barcelona es pot cobrir amb instal·lacions fotovoltaiques sobre terreny de baix impacte al territori.

Article

Testimonis d’experiències locals i participació oberta al públic  en una nova edició del pòdcast “La Crida” de la mà de l’Aula Ambiental del districte de Sant Andreu.

Article

L’Institut Català d’Energia ha llançat una campanya per fomentar l’ús responsable i eficient dels aparells de climatització durant els mesos d’estiu. Sota el lema ‘Aquest estiu, no llencis l’energia’, la iniciativa pretén recordar les mesures i alternatives que tenim a l’abast per superar les jornades més caloroses amb el màxim confort tèrmic sense malbaratar energia ni diners.

Butlletí