Treu-ne l’aigua clara

08/03/2021 - 09:29

La Fàbrica del Sol de l'Ajuntament de Barcelona estrena un nou recurs educatiu i aquest cop el tema principal és l’aigua, un bé escàs de vital importància que cal conservar i no embrutar.

Treu-ne l’aigua clara, és una guia pensada perquè descobriu i conegueu què passa amb l’aigua que feu servir cada dia, tant la que es veu com la que no es veu, i pugueu començar a estalviar-ne.

La guia Treu-ne l’aigua clara va acompanyada d’unes fitxes de treball amb les quals podreu portar a terme una ecoauditoria de casa a vostra i tot això us permetrà:

  • Reduir el consum d’aigua
     
  • Estalviar diners
     
  • Implicar-vos en la nova cultura de l’aigua
     
  • Contribuir a cuidar el nostre planeta

Descobriu de qui és l’aigua, com arriba a casa vostra, on va un cop l’heu fet servir, quins aliments contenen més aigua virtual i quina petjada hídrica teniu, d’una manera fàcil i engrescadora.

Ens posem mans a l’estalvi?


 

Municipis: 
BarcelonèsBarcelona

Relacionats

Article
En el marc del Dia Mundial de l'Aigua 2022

El Dia Mundial de l'Aigua (World Water Day se celebra anualment el 22 de març com un mitjà per centrar l'atenció en la importància de l'aigua dolça i la defensa de la gestió sostenible dels recursos d'aigua dolça. Enguany el tema de la Dia son les aigües subterrànies: fer visible allò que és invisible.

Article

El Parc de la Sequia de Manresa estrena nova mascota per promocionar les activitats infantils i familiars

Notícia

Més de 170 infants i professorat d'infantil, primària i educació especial van participar en l’esdeveniment als Jardins Joan Brossa, en un matí ple de jocs i activitats de descoberta de l’entorn.

Butlletí