Visor 2030. Indicadors locals ODS

17/10/2024 - 16:54

La Diputació de Barcelona posa a l'abast de tothom una plataforma per a la visualització d’un sistema d’indicadors multidimensional en clau d’Agenda 2030 sobre la realitat econòmica, social i ambiental dels municipis de la província de Barcelona. El Visor 2030 permet fer una anàlisi interactiva des de diferents punts de vista: per municipis, per comarques, per trams de població, per ODS o per indicador. 

Mitjançant la selecció d’un municipi podreu conèixer quin és el resultat pel conjunt d'indicadors que s'utilitzen per valorar un ODS en concret. La barra de color mostra el valor de cada indicador d'acord amb el municipi seleccionat, mentre que la franja gris clar marca el rang dels valors corresponents al 75% (percentil 75) dels municipis de la província, i la franja gris fosc el del 25% restant. La ratlla vertical final representa el municipi de la província que assoleix el valor màxim.

ACCEDIU AL VISOR

 


 

Relacionats

Notícia

L'Ajuntament de Cubelles inicia un projecte d'anàlisi i implementació en les polítiques municipals dels Objectius per al Desenvolupament Sostenible

Article

El Consell Assessor per al Desenvolupament Sostenible ha identificat una desena de reptes prioritaris per a la sostenibilitat del nostre país en l'edició del 2023, en una anàlisi que incorpora propostes estratègiques d’actuació per fer-hi front.

Butlletí