setembre 2013

Reportatge

Barcelona va acollir fa unes setmanes Incubaeco 2013, una iniciativa que aplega formació, mentoria i creació de xarxes per tal d'impulsar els nous ecoemprenedors. El jurat va triar quatre projectes del total dels catorze participants, sobretot mirant de premiar la innovació, l'impacte social i ambiental i la viabilitat financera d'aquestes noves apostes.

Sostenible, a través del seu especial Ecoemprenedors us explica algunes de les seves idees i els reptes a què ara s'enfronten.

Entrevista

Silvia Marchegiani, Alex Verdú i Diego Alba estan portant a terme el projecte BARRINAR.CATering (del joc de paraules del seu web Barrinar.cat) que té com a objectiu principal la promoció de l'alimentació sostenible a través de la realització de diferents activitats de sensibilització, i amb l'oferta d'un servei integral de càtering sostenible de productes ecològics, locals i de temporada. Tot plegat amb un esperit educatiu i transformador per a diferents tipus d'actes com congressos, reunions d'empresa, dinars populars. Alex Verdú i Diego Alba ho expliquen en aquesta entrevista, la qual forma part de la nostra sèrie Ecoemprenedors.