juliol 2014

Notícia

El CREAF posa de relleu els canvis dràstics en el paisatge produïts per l'incendi del Bages-Berguedà del 1994. Només el 23% de les pinedes de pinassa (Pinus nigra) s'han recuperat de l'incendi del Bages-Berguedà de 1994. De fet, un 31% dels que abans era bosc en aquesta regió ara ja no ho és i les extensions de prats s'han multiplicat per 36. La major part de les antigues pinedes han estat substituïdes per matollars o per boscos encara molt joves d'espècies arbòries rebrotadores, com ara l'alzina, el roure de fulla petita o el roure martinenc.

Notícia
Del 22 al 30 de novembre se celebrarà una nova edició d'aquest esdeveniment, que enguany desenvoluparà activitats contra el malbaratament alimentari a diferents indrets de Catalunya.
Notícia
Amb les diferents categories es vol promoure l'emprenedoria en els sectors que el Pla estratègic 2022 i l'Estratègia Smart City han identificat com a motors de l'economia de la ciutat.
Entrevista

López Plazas és docent habitual en l'àmbit de la sostenibilitat i eficiència energètica en col·legis professionals com el d'arquitectes (COAC) o el d'aparelladors, arquitectes tècnics i enginyers d'edificació (CAATEEB). En aquesta entrevista, part del nostre especial sobre el tema, desplega el seu coneixement i la seva mirada crítica sobre la matèria i explica el llarg camí que queda per recórrer en la millora de l'eficiència energètica a través de la rehabilitació.