desembre 2016

Notícia

Sota l’eslògan “A Tona... La bossa i la vida”, l’Ajuntament de Tona inicia una campanya per fer les compres de Nadal més sostenibles i promoure l’ús tradicional de la bossa de roba per anar a comprar al comerç local.

Notícia

"Reposando por duplicado" Pedro Sepúlveda

“Reposando por duplicado” de Pedro Sepúlveda, 1er premi de la categoria General del 29è Concurs de Fotografia Naturalista de l’Associació de Naturalistes de Girona. Les fotografies guanyadores i finalistes es podran veure exposades al llarg del 2017 en diferents espais de la ciutat de Girona.

Notícia

Aquestes actuacions són una passa més del municipi a favor del consum d’energies renovables. La nova estació de recàrrega permet la càrrega simultània de dos vehicles elèctrics en un temps d’entre 15 i 20 minuts.

Notícia

L'objectiu és posar èmfasi en la necessitat de millorar el reciclatge de residus domèstics. Des de mitjans de 2016, l’Ajuntament d’Olesa manté en marxa una campanya de convivència i medi ambient sota el nom "Olesa entre tots més nostra. Per una Olesa de tots i per a tots".

Notícia

L’Ajuntament de Rubí ha engegat una campanya de sensibilització sota el títol No t’emboliquis per intentar que la gent visqui el Nadal de forma més sostenible.

Notícia

Els Premis, promoguts pel CILMA i la Diputació de Girona, tenen com a objectiu incentivar, en edificis i equipaments públics, l’adopció de mesures d’estalvi i eficiència energètica per reduir les emissions de CO2.

Notícia

L’alcalde, Pere Garriga, va recollir el premi Solar 2016

L’Ajuntament d’Arbúcies ha rebut el premi Solar 2016 de la mà de l’associació Eurosolar, que atorga a ciutats, municipis o serveis municipals que han realitzat projectes emblemàtics d’energies renovables.

Notícia

Foto: Ajuntament de Mollet del Vallès

Aquest punt de recàrrega per a vehicles elèctrics està ubicat a l'Avinguda Burgos i permet carregar fins el 80% de la bateria del vehicle durant un termini màxim de dues hores.

Notícia

L'Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda continuarà la seva aposta per la mobilitat elèctrica i afrontarà nous reptes en aquest camp en els àmbits ciutadà, empresarial i de la formació i l'ocupació.