octubre 2021

Notícia

Aquest diumenge comença la COP26, la Conferència de l'ONU sobre Canvi Climàtic, a Glasgow, a Escòcia. Durant dues setmanes, fins al dia 12, potser el 13 o el 14, els governs de tot el món negociaran com reduir les emissions de gasos d'efecte hivernacle. La COP26 és la tornada dels Estats Units a la governança del clima i es fa quan informes nous detallen, encara més, el risc existencial de l'emergència climàtica.

Notícia

Aquest diumenge 31 d’octubre s’inaugura la vint-i-sisena Cimera del Clima, una trobada crucial per a arribar a acords internacionals per tal de reduir les emissions de CO₂.

Notícia

L’Ajuntament de Vilassar de Mar va presentar fa unes setmanes el seu Pla Director de la Bicicleta precedit d’una Pedalada Popular que, amb 323 persones sobre una bicicleta, va batre el rècord de participació al municipi.

Notícia

Des d’aquest mes d’octubre i fins al 2023 es desplegaran en 350 punts de la ciutat un conjunt d’actuacions de neteja, eliminació de pintades, senyalització, renovació d’elements urbans, pavimentació, enllumenat, verd urbà, clavegueram i patrimoni artístic.

Notícia

El nou dispositiu de la Policia Local de Sant Cugat del Vallès permet fotografiar les matrícules i també multar els vehicles mal estacionats

Notícia

El nou decret d'energies renovables dona veu al territori i obliga els promotors a informar i donar l'opció de participar fins a un 20% del negoci.

Notícia

TMB contracta a Endesa X - Dominion la construcció dels carregadors utraràpids de l’H12 i la V15 i el manteniment de la infraestructura durant cinc anys per 4,6 milions d’euros

Notícia

El Ple municipal del mes de setembre ha aprovat inicialment el Pla d'emergència en situació de sequera de Santa Perpètua de Mogoda. Aquest Pla determina les limitacions en l'ús de l'aigua que s'apliquen per a cada escenari de sequera així com un seguit de mesures preventives.

Notícia

L’Escola de la Natura de Parets del Vallès presenta la programació d’activitats per aquesta tardor on s’inclouen les sortides, els tallers, les taules de treball pel canvi climàtic i la setmana de la prevenció de residus.