Amaranta Herrero: “El mercats de Barcelona tenen 60 milions de visites a l’any. Tenen un potencial de transformació molt gran”

Periodista
20/11/2021 - 10:23

Amaranta Herrero és la coordinadora estratègica de Barcelona Capital Mundial de l'Alimentació Sostenible 2021. Herrero ens explica com l'objectiu de la capitalitat ha sigut posar l'alimentació sostenible a l'agenda política. Repassem amb ella les principals polítiques municipals de la ciutat de Barcelona en aquest àmbit i la col.laboració entre ciutats per incidir en el sistema alimentari global i poder fer de l'alimentació sostenible una realitat també urbana.


 

Relacionats

Article

Les obres del projecte van iniciar-se el mes de maig de 2024 i és previst que acabin aquesta tardor.

Notícia

Més de 60 restaurants participaran en la campanya "Aprofitem els aliments" per prevenir el malbaratament alimentari.

Notícia

El passat novembre l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols va fer un pas ferm cap a la promoció del benestar integral de la ciutadania adherint-se a la Declaració d’interdependència entre la salut i la natura. No és només un gest simbòlic, sinó que reflecteix un compromís tangible amb polítiques i accions que posen en valor els beneficis que els entorns naturals aporten a la salut física, mental i social.

Butlletí