Pere Torres: "El nou Pla Director vol provocar una inflexió en el model de mobilitat"

Periodista
01/10/2020 - 12:48

Pere Torres és Director General de l'Autoritat del Transport Metropolità (ATM) a l'Àrea de Barcelona. Analitzem amb ell el recentment aprovat Pla Director de Mobilitat 2020-2025 del Sistema Integrat de Mobilitat Metropolitana de Barcelona. El pla és una referència per al sector de la mobilitat i marca la seva evolució cap a un món més digitalitzat i sostenible. Està basat en 10 eixos que persegueixen un gran objectiu amb cinc vessants: una mobilitat més saludable i sostenible, més eficient i productiva, més segura i fiable, més inclusiva i equitativa, i més intel·ligent i digital. El pla proposa un total de 86 mesures que tindran un cost estimat d'uns 100 milions d'euros.


 

Relacionats

Article

20 anys, 20 voltes al sol, 20 primaveres amb els seus hiverns, uns 7000 dies i molts més ha complit el Bicicleta Club de Catalunya (BACC). Per celebrar-ho han elaborat aquest vídeo.

Notícia

La incorporació d’aquest vehicle coincideix amb la posada en funcionament de la primera planta d’hidrogen verd d’Espanya. Situada a la Zona Franca, vol convertir-se en un ‘hub’ que aposti per aquesta solució energètica en una de les zones industrials més importants del país.

Butlletí