Pallejà

Notícia
Comença la instal•lació de la caldera de biomassa que permetrà tenir energia sostenible amb biomassa de les muntanyes.

Comença la instal•lació de la caldera de biomassa que permetrà tenir energia sostenible amb biomassa de les muntanyes.

L'ús de biomassa forestal com a combustible és una de les eines que permet mitigar el canvi climàtic, ja que la biomassa és considerada com a energia renovable.

Notícia

En breu s’iniciaran les obres per a millorar l’accés a l’àmbit fluvial i adequar-ne el camí per a passejar i anar en bicicleta

Notícia

Pallejà disposa d’un nou carril bici que connecta el nucli amb el polígon industrial i l’estació de Ferrocarrils de Quatre Camins. La seva construcció ha estat possible gràcies al suport de l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) i forma part del Programa Metropolità de desenvolupament de la Bicivia, un projecte que vol comunicar i connectar els diferents municipis a través d’aquesta infraestructura.

Article

Durant els mesos de maig i juny s’han organitzat diversos tallers per a fomentar l’eficiència energètica i l’ús d’energies renovables

Article

Els residus recollits durant una jornada de neteja a Pallejà formen part d’una exposició temporal a la plaça del Castell

Article

Un total d’11 establiments han participat en un programa d’eficiència energètica que els ha ofert mesures per reduir la despesa i fer un consum més responsable.

Notícia
Riu Llobregat a Pallejà

Riu Llobregat a Pallejà

Es faran els camins més accessibles, es recuperarà l’ecosistema i es desenvoluparan activitats d’educació ambiental. El cost aproximat del projecte és de 600.000 €, el 75% dels quals els finançarà l’Àrea Metropolitana de Barcelona i la resta, l’Ajuntament de Pallejà.

Notícia

L’Ajuntament de Pallejà ha impulsat una campanya als comerços alimentaris del municipi per tal de reduir els residus en forma d’envasos que generen les compres.

Article

Els alumnes de Primer d’ESO participen al projecte “Pallejà s’implica” que contribueix a fer realitat els drets humans i la igualtat de gènere,

Notícia

El consistori ha organitzat tres jornades perquè la ciutadania pugui expressar les seves preferències i necessitats sobre el futur Pla de Mobilitat Urbana Sostenible.

Notícia

L'Ajuntament de Pallejà ha iniciat la substitució de diversos fanals. Els fanals de globus es canvien per d’altres amb llums led perquè compleixin amb la normativa de prevenció de la contaminació lluminosa.

Notícia
L'objectiu és incrementar la participació i premiar als que ja ho estan fent
El vostre municipi és també notícia? Envieu les vostres notícies a: redaccio@sostenible.es