Xerrada ‘Quins efectes té sobre la nostra salut el verd urbà?’

dimarts, 31 maig, 2016 - 18:30
Geolocation

Dimarts, 31 de maig, tindrà lloc la xerrada ‘Quins efectes té sobre la nostra salut el verd urbà?’, en el marc de la Setmana del Medi Ambient de les Corts.

La tertúlia, organitzada per l’Aula Ambiental de les Corts, tindrà lloc al Centre Cívic Can Deu, a les 18.30 h, i anirà a càrrec de Margarita Triguero, investigadora predoctoral del Centre de Recerca en Epidemiologia Ambiental (CREAL).

Per participar en aquesta activitat cal fer inscripció prèvia al mateix centre cívic, o telemàticament al web www.bcn.cat/lafabricadelsol/inscripcions.
Ciutat Verda

La xerrada s’inclou dintre de projecte Ciutat Verda, un cicle d’activitats sobre ciutat, medi ambient, salut i dibuix organitzat per l’Associació Catalana de Comunicació Científica (ACCC), a través de la iniciativa Il·lustraciència i  amb la col•laboració de l’Aula ambiental Bosc Turull, l’Aula ambiental de les Corts, l’Aula ambiental Sagrada Família, la  Biblioteca Sagrada Família, el  Centre de la Platja, l’Espai lúdic ambiental per a familias del Parc de la Ciutadella  i  la Fàbrica del Sol, que neix amb l’objectiu de donar visibilitat als espais verds de la ciutat i als seus efectes sobre la nostra salut.

El cicle inclou xerrades relacionades amb la salut, la contaminació i els espais verds, entre altres,  trobades de dibuix amb ciutadans per dibuixar diferents espais verds de la ciutat  i és desenvoluparan tallers de dibuix on s’explicaran tècniques com l’aquarel·la o la tinta xina, tot amb la finalitat de percebre més intensament la riquesa de vegetació urbana.


 

Municipis: 
Categories: 
Contaminació

Relacionats

Notícia

És el primer estudi que investiga l'associació entre l'exposició primerenca a la contaminació atmosfèrica i la microestructura de la substància blanca al llarg de l'adolescència en una gran cohort.

Notícia

L’Agència de Salut Pública de Barcelona (ASPB) ha publicat l’Informe anual de qualitat de l’aire a Barcelona per l’any 2023. 

Notícia

El pla de l'Ajuntament de Barcelona pel districte de Ciutat Vella estableix sis prioritats d’actuació després de l’anàlisi de les dades recollides durant el darrer any. El pla tindrà una comissió de seguiment en què podran participar representants dels veïns i del sector comercial i econòmic del districte.

Butlletí