Ecofòrum'16: Jornada sobre la contaminació, la qualitat de l'aire i la salut

dijous, 20 octubre, 2016 - 09:30 a divendres, 21 octubre, 2016 - 13:59
A l’Auditori del Museu Nacional de la Ciència i la Tècnica de Catalunya, mNACTEC
Geolocation

Ens plau informar-vos sobre la propera edició de l'Ecofòrum que organitza el Servei de Medi Ambient i Sostenibilitat de l’Ajuntament de Terrassa. Enguany, el tema tractat és "La Contaminació, la Qualitat de l'Aire, i la Salut".

La jornada se celebrarà el proper 20 d'ocubre de 2016 a l'Auditori del Museu Nacional de la Ciència i de la Tècnica de Catalunya (mNACTEC - Rambla d'Ègara, 270).

L’ECOFÒRUM, pretén ser un espai comú de debat i d’intercanvi de coneixements tècnics i pràctics sobre diferents vectors ambientals, on els diversos àmbits de la ciutadania, conflueixin, i les aportacions plantejades serveixin per a millorar els nostres hàbits mediambientals.

En aquest cas, la reflexió i el debat permetrà parlar respecte a un problema que tenim en aquests moments i que cal afrontar d’una manera activa i aplicant solucions que redueixin els seus impactes, sobretot en la salut de les persones, la qualitat de l’aire, i com reduir les emissions contaminants.

Per tant, és una molt bona oportunitat perquè entre tots i totes hi reflexionem i activem mesures al respecte que ajudin a buscar solucions i compromís entre tota la ciutadania des dels diferents àmbits i perspectives.

Enguany, el tema tractat és "La Contaminació, la Qualitat de l'Aire, i la Salut", i comptarà amb la participació de 3 ponents de destacat reconeixement nacional i internacional que ens il·lustraran sobre aquest tema: Sr. Xavier Querol (CSIC - IDAEA), Sr. Jordi Sunyer (ISGLOBAL- CREAL), i Sra. Anna Oudin (Doctora de la Universitat d'UMEA).

Inscripcions fins el dia 13 d’octubre al Centre de Documentació i Educació Ambiental (CDEA).
Per correu electrònic: cdea@terrassa.cat
Per a més informació: Tel. 93 739 70 70 ext. 4131


 

Organitzador: 
Ajuntament de Terrassa
Categories: 
Contaminació

Relacionats

Acte
24/11/2021 - 00:00
Vapor Universitari de Terrassa
Notícia

Unes 300 persones van assistir el passat 22 de juliol la presentació del Mapa de l'Amiant a la ciutadania, que va tenir lloc el 15 de juliol a la tarda a les pistes del Complex Esportiu de Badia. En l'acte van intervenir l'alcaldessa de Badia del Vallès, Eva Menor; la representant de la Comissió de l'Amiant, Amalia Frutos; el president de l'Associació de Veïns, Juan José Díaz, i el responsable de l'estudi, Lluís Mallart, que també van respondre les preguntes de la ciutadania.

Notícia

Amb el lema «Reduir els plàstics d'un sol ús és a les teves mans! Reptes per afrontar el canvi climàtic», l'edició d'enguany incideix en l'avanç de la Unió Europea cap a la prohibició d'aquests articles, entre els quals es troben les bosses, els coberts, gots, plats, canyetes, recipients d'aliments per consumir en el mateix envàs, els taps i tapes o els bastonets de les orelles. Una mesura que prioritza la prevenció i la reutilització en detriment de l'eliminació de residus.

Butlletí