8a edició del Mercat de Segona Mà a Caldes d'Estrac

diumenge, 23 octubre, 2016 - 09:00 a dilluns, 24 octubre, 2016 - 14:59
Geolocation

Un cop més Caldes es prepara per a una nova edició del Mercat de Segona Mà, una autèntica crida a tots aquells que aposten per una forma de consumir alternativa al llegat capitalista tot fomentant els valors del reciclatge i la cura del medi ambient.

Es celebrarà el diumenge 23 d'octubre entre les 9h i les 14ha l'esplanada de Can Muntanyà, i una de les activitats destacades de la jornada serà el taller infantil de reciclatge que té com a objectiu conscienciar als infants sobre la importància de la reutilització dels materials enfront a una despesa que degrada la natura. El taller es celebrarà a partir de les 11h fins les 13:30h.

El Mercat de Segona mà és una iniciativa de l’Àrea de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Caldes d’Estrac en col•laboració amb Sèrie B Market, que es va engegar al 2013. Els interessats en inscriure’s en el mercat poden fer-ho a través del web www.seriebmarket.com  .


 

Etiquetes: 
Municipis: 
Categories: 
Reciclatge/Residus

Relacionats

Acte
20/09/2021 - 00:00
Sant Ramon 42. Tordera
Notícia

Foto: E.F. El Punt Avui

El Ple municipal de l'Ajuntament d'Arenys de Mar ha aprovat el plec de prescripcions tècniques i administratives de la recollida selectiva de residus urbans. El nou contracte de recollida de residus aposta per un model amb una recollida selectiva porta a porta a tota la vila. 

Notícia
23 municipis costaners s’han sumat a la iniciativa a Catalunya

El Moviment Banderes Verdes és una iniciativa impulsada per Ecovidrio, l’entitat sense ànim de lucre encarregada de la gestió del reciclatge de residus i d´envasos de vidre a Espanya. L’edició 2021 s’ha presentat avui a Mataró i té com a objectiu guardonar l´esforç de més de 2.600 establiments hostalers i l´activisme de 23 municipis costaners de Catalunya per a la sostenibilitat.

Butlletí