Conferència: La pobresa energética: conclusions i resultats

dimecres, 8 febrer, 2017 - 16:00 a dijous, 9 febrer, 2017 - 15:59
Palau Macaya
Geolocation

Cicle : Pobresa energètica, una mirada nova. La pobresa, energètica i global

A la primera sessió coneixerem iniciatives internacionals i estudis d’àmbit global i local per mostrar una visió holística del tema. A la segona sessió es realitzarà una posada en comú i exposició dels resul-tats dels grups de treball que es realitzaran amb motiu de les jornades. Hi haurà una dinàmica partici-pativa per definir propostes pràctiques amb la participació de representants de les administracions pú-bliques.

Posada en comú i exposició dels resultats dels dos seminaris i  dinàmica participativa amb l'objectiu de fer concretar les propostes pràctiques per fer front a la pobresa.

A càrrec de: Rafael Ribó, del Síndic de Greuges de Catalunya, i representants de totes les administracions públiques.

Horari:

16:00h Benvinguda

16.05h Exposició dels participants dels grups de treball

17.15h Dinàmica co-creativa per a l’aportació dels representants institucionals per solucionar el repte

18:00h Dinàmica co-creativa amb la participació del públic

18.25h Pre-classificació de les idees aportades

18.45 Definició de les línies estratègiques per treballar

18.50h Conclusions i Comiat


INSCRIPCIONS

 

 

En col·laboració amb:

   

 

 


 

Municipis: 
Categories: 
Energia

Relacionats

Notícia

L’Ajuntament de Barcelona s’incorpora al projecte PRIMA, que ubicarà una plataforma d’integració d’energies renovables i emmagatzematge a Barcelona per millorar la competitivitat de la indústria del sector energètic. El conveni atorga 300.000 euros a l’Institut de Recerca en Energia de Catalunya (IREC) per desenvolupar aquest projecte, que s’alinea amb el compliment de l’Agenda 2030.

Notícia

Per oferir una tarifa adaptada a les necessitats de la situació post-covid-19, Barcelona Energia aplicarà una rebaixa en els preus de les tarifes fixes del 8% de mitjana, un estalvi anual d’entre 40 i 60 euros en la factura de la llum. La comercialitzadora pública d’energia de l’àrea metropolitana de Barcelona, que dona servei a més de 1.800 usuaris i usuàries, ofereix una nova tarifa per a comerços i petites empreses.

Butlletí