Wasteinprogress: Fòrum internacional de gestió de residus municipals

dilluns, 6 febrer, 2017 - 00:00 a dimecres, 8 febrer, 2017 - 23:59
Fira de Girona
Geolocation

El primer fòrum internacional de gestió de residus municipals. Presentació de casos d’èxit de models de recollida de ciutats d’arreu del món amb resultats de reciclatge superiors al 60%.

Aparador de projectes d’innovació empresarial. Projectes que poden contribuir a l’assoliment dels objectius i dels resultats de reciclatge.

Punt de trobada professional. Presència d’empreses que poden acompanyar les administracions en el procés de millora de la gestió dels residus.

Espai de connexió entre el sector públic i el sector privat. Espai basat en el coneixement i la innovació, en l’àmbit de la gestió dels residus municipals.

PROGRAMA

INSCRIPCIONS


 

 

Municipis: 
Categories: 
Reciclatge/Residus

Relacionats

Article

La Asociación Técnica para la Gestión de Residuos y Medio Ambiente va atorgar el guardó al consistori gironí per la implantació de recollida de residus amb contenidors intel·ligents.

Notícia

L’última jornada ha comptat amb representants de la Comissió Europea, Ministeri, Generalitat i cinc comunitats autònomes més 1.500 persones, el rècord en les quatre edicions, han presenciat les ponències i debats durant les tres jornades del fòrum gironí.

Acte
18/05/2022 - 09:00
Palau de Fires de Girona

Butlletí