Fixa’t en què llences al contenidor de vidre

17/01/2017 - 09:57

"Fixa't en què llences" és una campanya de sensibilització de la Mancomunitat La Plana que té com a objectiu evitar que dins dels contenidors de vidre hi vagin a parar objectes que no són envasos, com les bombetes, els miralls o els vidres de les finestres.​

La Mancomunitat La Plana, ha iniciat una campanya de sensibilització per a millorar la recollida selectiva del vidre que externament es visualitzarà amb l’aspecte dels contenidors i del camió que recull el vidre als pobles que formem part de la Mancomunitat La Plana.

Fa molts anys que es recull selectivament el vidre a Catalunya. Actualment de mitjana es recullen 80 grs/hab/dia. Cal destacar que als municipis mancomunats es recull més del doble de la mitjana catalana. Tot i això, s’ha volgut fer aquesta campanya per millorar tant la quantitat com la qualitat del que es recull. Es vol evitar que dins dels contenidors de vidre hi vagin a parar objectes que no són envasos, com les bombetes, els miralls o els vidres de les finestres.


 

Categories: 
Municipis: 
Osona
Vallès OrientalAiguafreda

Relacionats

Notícia

L’Ajuntament de Viladrau, conjuntament amb la Mancomunitat La Plana, ha posat en marxa un nou sistema de recollida de residus porta a porta amb cubells amb xip al municipi.​ 

Notícia

La Garriga es converteix en el municipi més gran de Catalunya que implanta el porta a porta a tota la població.

Article

S'ha posat en marxa aquest 11 de desembre de 2021, i fins a finals de mes, una nova campanya per conscienciar la ciutadania sobre la importància de la recollida selectiva de residus. Amb l’eslògan “Tria bé, reciclem millor”, la campanya vol fer palès que és possible consumir de forma més sostenible escollint correctament els productes que es compren, i que és important separar bé els residus a les llars perquè facilita la recuperació dels materials que es poden reciclar.

Butlletí