Celebració del Dia Mundial de l'Educació Ambiental a Sant Cugat: exposició i xerrada sobre canvi climàtic

dijous, 26 gener, 2017 - 18:30
Cal Temerari
Geolocation

De part de l'associació OSEA, us convidem a celebrar amb nosaltres, aquest 26 de gener a Sant Cugat, el dia mundial de l'Educació Ambiental.

Us esperem al local social cal Temerari a les 18:30h per inaugurar una exposició sobre el canvi climàtic que hem elaborat nosaltres mateixos/es des d'una perspectiva particular.

Seguidament realitzarem una xerrada-taller-dinàmica sobre el canvi climàtic, una adaptació d'una activitat que fa anys que funciona molt bé a secundària i té ganes de no deixar ningú indiferent.

L'exposició romandrà a cal Temerari fins el dia 9 de febrer, dia en què a les 18:30h passarem el documental Això ho canvia tot (This Changes Everything) de la Naomi Klein, amb subtítols en català de l'Isidre Castañé.

Us convidem a gaudir amb nosaltres d'aquesta celebració. Us esperem!

OSEA... Organització Santcugatenca d'Educació Ambiental


 

Categories: 
Educació ambiental

Relacionats

Article

Amb l’objectiu d'oferir més informació a la comunitat educativa, Escoles per la Sostenibilitat i Escoles Coeducatives han elaborat un material que recull activitats i recursos creats per entitats expertes per fer a l’escola i a les llars, contes i llibres, i referents ecofeministes: “Ecofeminisme, posar la vida al centre de l’escola”

 

Article

L'objectiu de la programació és donar a conèixer l'Anella Verda i els entorns de Bonvilar, que tenen un gran valor ecològic i social.

Butlletí