Celebració del Dia Mundial de l'Educació Ambiental a Sant Cugat: exposició i xerrada sobre canvi climàtic

dijous, 26 gener, 2017 - 18:30
Cal Temerari
Geolocation

De part de l'associació OSEA, us convidem a celebrar amb nosaltres, aquest 26 de gener a Sant Cugat, el dia mundial de l'Educació Ambiental.

Us esperem al local social cal Temerari a les 18:30h per inaugurar una exposició sobre el canvi climàtic que hem elaborat nosaltres mateixos/es des d'una perspectiva particular.

Seguidament realitzarem una xerrada-taller-dinàmica sobre el canvi climàtic, una adaptació d'una activitat que fa anys que funciona molt bé a secundària i té ganes de no deixar ningú indiferent.

L'exposició romandrà a cal Temerari fins el dia 9 de febrer, dia en què a les 18:30h passarem el documental Això ho canvia tot (This Changes Everything) de la Naomi Klein, amb subtítols en català de l'Isidre Castañé.

Us convidem a gaudir amb nosaltres d'aquesta celebració. Us esperem!

OSEA... Organització Santcugatenca d'Educació Ambiental


 

Categories: 
Educació ambiental

Relacionats

Article

Resultats de la II trobada per l’educació ecosocial el Dia Mundial del Medi Ambient 2023 a Sant Cugat del Vallès.

Notícia

Una quinzena de centres transmeten l'ensenyament d'aquesta tècnica.

Notícia

L’Entitat Municipal Descentralitzada de Valldoreix alimentarà la caldera de biomassa de l’escola Jaume Ferran i Clua amb estella produïda al Centre Logístic del Servei Comarcal de Biomassa Forestal. El Consell Comarcal del Vallès Occidental ha aprovat l’adhesió de l’entitat, que se suma als nou usuaris que ja té el servei comarcal.

Butlletí