1er Congrés Internacional d'Aigua i Sostenibilitat

dilluns, 26 juny, 2017 - 00:00 a dimarts, 27 juny, 2017 - 23:59
Escola Superior d'Enginyeries Industrial, Aeroespacial i Audiovisual de Terrassa. ESEIAAT
Geolocation

Els dies 26 i 27 de juny de 2017 tindrà lloc, a Terrassa, el 1er Congrés Internacional d’Aigua i Sostenibilitat a l’Escola Superior d’Enginyeria Industrial, Aeronàutica i Audiovisual de Terrassa (ESEIAAT) de la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC).

Aquesta primera edició duu per títol “Tecnologia i accés a l’aigua” i té com a objectius generar un espai de debat i reflexió entorn de l’aigua i de la seva rellevància en l’entorn, el medi ambient i la societat.

  • Aigua
  • Cooperació i sostenibilitat
  • Aigua i Educació

Els investigadors i professionals que vulguin participar, disposaran fins els 27 de gener per presentar els seus resums i, els treballs més destacats, tindran l'oportunitat d'enviar-se a revistes indexades de renom internacional.

Consulteu informació més detallada, aqui.


 

Categories: 
Aigua

Relacionats

Notícia

L'empresa  municipal Taigua està treballant en la caracterització i millora del sabor de l'aigua, amb la execució de diverses actuacions. Una d'elles és la realització d'un estudi sobre l'anàlisi del perfil del sabor, que va a càrrec d'un equip de tastadors professionals.

Acte
24/11/2021 - 00:00
Vapor Universitari de Terrassa
Notícia

L'Ajuntament de Terrassa i la facultat de Veterinària de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) han subscrit un nou conveni per estudiar l'efectivitat d'un tractament de contracepció que reguli la població de senglars i que permeti desenvolupar un pla de gestió ètica d'aquests animals en zones urbanes i periurbanes.

Butlletí