L'hort a casa

Font: Diputació de Barcelona

17/01/2017 - 14:42

Hi ha moltes raons per tenir un hort a casa: gaudir d'una afició, retrobar-te amb la natura en plena ciutat i a casa teva, consumir les hortalisses i verdures ben fresques i amb un sabor autèntic, col·laborar en la sostenibilitat urbana, crear un espai d'oci on tota la família hi podrà col·laborar i gaudir, estalviar, compartir l'experiència amb amics, etc.

A la Biblioteca Mercè Rodoreda de Sant Joan Despí es va iniciar el projecte per crear un hort urbà i, aprofitant aquesta oportunitat, l'Ester Casanovas, aficionada i divulgadora dels horts urbans i autora del llibre Pagesos de ciutat, va ajudar a preparar-ho. En aquest vídeo explica, d'una manera clara i didàctica, com preparar un hort urbà des del començament fins al final, pas a pas, així com consells i tècniques per aconseguir treure'n el màxim profit.

L'hort de la Mercè, tal com s'ha anomenat l'hort de la biblioteca, es manté gràcies a voluntaris. 


 

Categories: 
Municipis: 
Baix LlobregatSant Joan Despí
Etiquetes: 

Relacionats

Notícia

L'Ajuntament de Sant Joan Despí obre un procés participatiu per a l'elaboració del Pla d'Emergència Climàtica i Transició Ecològica. D'aquesta forma, la ciutadania pot aportar idees per tal de millorar la qualitat de vida a la ciutat, mitjançant la mitigació dels efectes del canvi climàtic i el foment d'una transició ecològica. 

Article

A Sant Vicenç dels Horts s’ha posat en marxa recentment l’Espai Test Agrari, un projecte pioner amb l’objectiu de dinamitzar el sector agrícola local i fomentar la incorporació de la nova pagesia.

 
Article

El 7 de juliol, el Prat de Llobregat acollirà aquest espai de trobada entre els centres educatius, ens locals i entitats. Les inscripcions per participar-hi són fins al 3 de juny però teniu fins al 30 de juny per presentar els vostres projectes!

Butlletí