Presentació del Dia mundial de l'aigua

divendres, 27 gener, 2017 - 11:30 a 13:30
Sala d'Actes de l'Edifici del Vagó
Geolocation

Un de les activitats habituals en l’àmbit de la Xarxa de Ciutats i Pobles cap a la Sostenibilitat és la coordinació i presentació d’oferta conjunta de recursos de sensibilització i educació ambiental per part de diverses administracions supramunicipals (Setmana de l’energia, Setmana de la prevenció de residus...).

Per aquest motiu, convoquem aquesta reunió a començaments d’any per Presentar la campanya coordinada en el marc del Dia mundial de l’Aigua, entre Agència Catalana de l’Aigua, Ajuntament de Barcelona, Àrea Metropolitana de Barcelona, Diputació de Barcelona i Xarxa.

Dins aquest punt, presentar-vos també el nou programa de suport de l’Oficina tècnica d’Educació i Participació Ambiental de la Diputació de Barcelona a equipaments i projectes ambientals sobre espais fluvials i ambients aquàtics continentals.

Ordre del dia

  1. Presentació del Dia mundial de l’Aigua. Accions i suport per part de l’Agència Catalana de l’Aigua, Ajuntament de Barcelona, Àrea Metropolitana de Barcelona i Diputació de Barcelona
     
  2. Torn obert de paraula i convocatòria properes activitats i reunions

INSCRIPCIÓ: Confirmeu assistència a collge@diba.cat

Amb col·laboració amb:


 

 

 

Organitzador: 
Xarxa de Ciutats i Pobles cap a la Sostenibilitat
Municipis: 
Categories: 
Aigua

Relacionats

Notícia

Foodback, amb 900 metres quadrats de superfície, pretén multiplicar per 2,5 l’aprofitament alimentari a Mercabarna en 5 anys. Al centre s’hi trien fruites i hortalisses excedentàries aportades per les empreses majoristes del gran mercat per donar-los una segona vida. Després d’aquest triatge, els productes aprofitables per al consum humà es distribueixen a entitats socials de tot Catalunya.

Notícia

Barcelona encara la tardor amb la intenció de marcar un punt d’inflexió en la transformació del sistema alimentari i en la lluita contra l’emergència climàtica. Per això, durant el mes d’octubre tindran lloc un seguit d’esdeveniments a Barcelona: la Setmana Ciutadana de l’Alimentació Sostenible, el VII Fòrum Global de Polítiques Alimentàries del Pacte de Milà i el Gastronomic Forum Barcelona.

Article

Llum verda a la licitació del nou contracte de manteniment de les fonts de beure, ornamentals i naturals, per un import de 24 milions d’euros. La Comissió d’Ecologia, Urbanisme, Infraestructures i Mobilitat ha donat el vistiplau al nou contracte, que té com a objectiu fer el manteniment de les 1.718 fonts de beure, les 324 fonts ornamentals i les 7 fonts naturals que hi ha a Barcelona, així com les millores necessàries, que inclouen també criteris de sostenibilitat.

Butlletí