Jornada “El Programa Voluntari de Compensació d’Emissions de Gasos amb Efecte Hivernacle (GEH)”

dimecres, 8 febrer, 2017 - 09:15 a dijous, 9 febrer, 2017 - 11:59
Sala d’Actes
Geolocation

El proper mes de febrer es farà una nova convocatòria del Programa voluntari de compensació d'emissions de GEH. El 8 de febrer tindrà lloc una jornada explicativa.

Aquest programa va adreçat a entitats socials que portin a terme projectes de reducció d'emissions de GEH a Catalunya. Una vegada verificades aquestes reduccions d'emissions qualsevol organització les pot comprar per compensar les seves emissions no reduïdes.

La propera convocatòria per a presentar projectes es publicarà al febrer del 2017. Si sou una entitat social que té pensat fer o ha fet al 2016 alguna actuació de millora en les vostres instal·lacions o vehicles que hagi repercutit en una reducció d'emissions de GEH, podeu presentar les vostres idees en la propera convocatòria.

El 8 de febrer pel matí tindrà lloc una jornada explicativa de la convocatòria a la sala d’actes del Departament de Territori i Sostenibilitat, a l'Av. Tarradellas 2-6, 08029 Barcelona. 

 Aquesta jornada va adreçada a:

  • Entitats socials interessades en realitzar projectes de reducció d'emissions de GEH a Catalunya.
  • Qualsevol organització que estigui interessada en compensar les seves emissions de GEH a través de projectes de reducció d'emissions portats a terme a Catalunya.

PROGRAMA i INSCRIPCIONS


 

Organitzador: 
Generalitat de Catalunya
Municipis: 
Categories: 
Canvi climàtic

Relacionats

Notícia

Dissabte 11 de juny, més de 100 entitats, projectes, departaments i programes municipals, van fer possible la jornada del MOU-TE PEL CLIMA, al Parc de la Barceloneta, amb una participació de prop de 1.500 persones.

Acte
07/06/2022 - 09:30
Recinte Modernista de Sant Pau
Acte
09/06/2022 - 09:00
Barcelona South Campus Av. Pearson, 21, 08034, Barcelona, ES

Butlletí