Jornada “El Programa Voluntari de Compensació d’Emissions de Gasos amb Efecte Hivernacle (GEH)”

dimecres, 8 febrer, 2017 - 09:15 a dijous, 9 febrer, 2017 - 11:59
Sala d’Actes
Geolocation

El proper mes de febrer es farà una nova convocatòria del Programa voluntari de compensació d'emissions de GEH. El 8 de febrer tindrà lloc una jornada explicativa.

Aquest programa va adreçat a entitats socials que portin a terme projectes de reducció d'emissions de GEH a Catalunya. Una vegada verificades aquestes reduccions d'emissions qualsevol organització les pot comprar per compensar les seves emissions no reduïdes.

La propera convocatòria per a presentar projectes es publicarà al febrer del 2017. Si sou una entitat social que té pensat fer o ha fet al 2016 alguna actuació de millora en les vostres instal·lacions o vehicles que hagi repercutit en una reducció d'emissions de GEH, podeu presentar les vostres idees en la propera convocatòria.

El 8 de febrer pel matí tindrà lloc una jornada explicativa de la convocatòria a la sala d’actes del Departament de Territori i Sostenibilitat, a l'Av. Tarradellas 2-6, 08029 Barcelona. 

 Aquesta jornada va adreçada a:

  • Entitats socials interessades en realitzar projectes de reducció d'emissions de GEH a Catalunya.
  • Qualsevol organització que estigui interessada en compensar les seves emissions de GEH a través de projectes de reducció d'emissions portats a terme a Catalunya.

PROGRAMA i INSCRIPCIONS


 

Organitzador: 
Generalitat de Catalunya
Municipis: 
Categories: 
Canvi climàtic

Relacionats

Article

Després de mig any d'aquesta declaració i de la crisi provocada per la COVID-19, es presenta un nou informe que, entre d'altres, recull l'anàlisi de l’efecte del confinament en les emissions de gasos amb efecte d’hivernacle i altres variables ambientals. Alhora, també s'han presentat noves projeccions climàtiques que s’ha generat els darrers mesos i els diferents escenaris de reducció de consum d’energia i de les emissions per a l’any 2030 d’acord amb els nous objectius de reducció de la Declaració.

Notícia

L’aturada provocada per la covid-19 ha tingut un impacte ambiental directe a tot el món. L’emissió de gasos amb efecte d’hivernacle ha disminuït un 8% respecte a les dades de l’any 2019. L’informe de seguiment de la Declaració d’emergència climàtica a Barcelona mostra l’experiència i els aprenentatges proporcionats pel confinament per poder prendre mesures i fer front a la crisi climàtica.

Butlletí