Mirades a la Mobilitat sostenible - Cicle de conferències de la contribució de Ciutats europees a la mobilitat sostenible

dijous, 26 gener, 2017 - 18:00 a divendres, 27 gener, 2017 - 17:59
Auditori Calàbria 66.
Geolocation

S'organitza un cicle de conferències des de l'Ajuntament de Barcelona, obertes a tothom.

26 de gener, 23 de març, 25 de maig, 20 de juliol de 2017

Conferència inaugural: 26 de gener a les 18 hores

A càrrec de Morten Kabell - Regidor d’assumptes ambientals i tècnics de Copenhagen

La política de promoció ciclista a Copenhagen ha generat que la meitat dels desplaçaments Interns es facin amb bicicleta. A més la ciutat disposa d’una òptima i integrada xarxa de Transport públic en continu creixement.

Inscriu-te aquí!


 

Organitzador: 
Ajuntament de Barcelona
Etiquetes: 
Municipis: 
Categories: 
Mobilitat

Relacionats

Article

La proposta del 30DEB és: Pedala cada dia del mes l’abril i comparteix-ho a les xarxes socials animant a les teves amistats i seguidors a pujar a la bici.

Article

La xarxa pedalable de la ciutat creixerà amb la creació de 32,6 quilòmetres més de carrils bici fins al 2023 i la millora dels existents per fer més fàcils, sostenibles i segurs els desplaçaments en bicicleta. En total, la infraestructura tindrà 272 carrils, més de 1.000 si hi sumem els carrers amb un límit de velocitat de 30 km/h i els entorns pacificats com les superilles.

Notícia
Foto: Bikefriendly. Equip de preparació de la candidatura del Congrés

Foto: Bikefriendly. Equip de preparació de la candidatura del Congrés

CICLOBCN21 convertirà Catalunya en capital de la bicicleta del 5 al 10 d’octubre. Les inscripcions per participar en aquest esdeveniment al voltant de la bicicleta ja estan obertes. Per primer cop, una mateixa ciutat, Barcelona, aplega tres congressos sobre la bici amb el lema “Pedalem ciutats i territori”

Butlletí