Sant Fruitós de Bages comptarà amb una zona pública de recàrrega de vehicles elèctrics

20/01/2017 - 11:56

Punt de recàrrega elèctrica, en aquest cas a Girona

Sant Fruitós de Bages estrenarà properament el primer punt públic de recàrrega de vehicles elèctrics al municipi per tal d’oferir un servei més als ciutadans i alhora fomentar la implantació de vehicles menys contaminants.

 

Aquest punt estarà ubicat a la carretera de Vic a l’alçada del número 96, a les immediateses del Cobert de la Màquina de Batre.

Aquest punt de recàrrega públic serà de càrrega semi-ràpida, és a dir, permetrà carregar completament un vehicle en un termini aproximat de dues hores. L’estació de recàrrega permetrà que sigui utilitzada per 2 vehicles de forma simultània i la recàrrega serà gratuïta. Els usuaris que vulguin fer ús d’aquest punt hauran de disposar d’una targeta que s’entregarà a l’ajuntament a tothom qui ho sol·liciti o bé podran fer-ne ús amb una targeta per recàrrega de vehicles elèctrics d’altres municipis.

A banda, l’ajuntament també instal·larà 2 punts més de recàrrega destinats als vehicles municipals elèctrics de la seva pròpia flota. Un d’ells estarà ubicat a la nau de la brigada municipal i l’altre es situarà a l’aparcament de l’ajuntament. Aquests 2 nous punts serviran per la recàrrega dels vehicles elèctrics municipals.

Amb aquesta actuació, l’Ajuntament de Sant Fruitós de Bages fa una clara aposta per fomentar l’eficiència energètica i la mobilitat sostenible i fa un pas endavant cap a la implantació de l’ús del vehicle elèctric que permetrà reduir la contaminació ambiental generada pels vehicles de combustió.


 

Etiquetes: 
Categories: 

Relacionats

Notícia

La fotolinera està instal·lada a l'aparcament de l'Illa Esportiva i tot i que és el quart punt de recàrrega de vehicles elèctrics del poble, és el primer que té plaques solars.

Article

El punt de recàrrega de vehicles elèctrics de l’Avinguda Burgos de Mollet del Vallès ha passat de 406 recàrregues el 2020 a 1.075 l’any passat. El nombre d’usuaris també s’ha incrementat passant de 79 al 179 durant el mateix període. El punt de recàrrega de l’Av. Jaume I també mostra un augment significatiu.

Butlletí