Jornada sobre simbiosi industrial als Polígons d'Activitat Econòmica

dimecres, 25 gener, 2017 - 09:30
Cambra de Comerç de Terrassa
Geolocation
La Simbiosi Industrial als polígons d’activitat econòmica permet generar nous models de negoci, aprofitant la sinergia dintre les empreses, millorarant l’eficiència i l’ús dels recursos: materials, aigua i energia

El Consell Comarcal del Vallès Occidental, el Consell General de Cambres de Catalunya i la Direcció General d’Indústria de la Generalitat de Catalunya, amb la col·laboració del Pacte Industrial de la Regió Metropolitana de Barcelona, l’Ajuntament de Terrassa i la Diputació de Barcelona, organitzen la Jornada “La Simbiosi Industrial per facilitar l’estalvi de recursos i l’eficiència energètica en els polígons d’activitat econòmica (PAE)”.

 

Organitzador: 
Consell Comarcal del Vallès Occidental, el Consell General de Cambres de Catalunya i la Direcció General d’Indústria de la Generalitat
Categories: 
Economia

Relacionats

Article
Una cinquantena d’associacions i entitats del territori formaran el nou grup

La sala polivalent de la Diputació de Lleida ha acollit aquest 14 de juliol la jornada de presentació del projecte Energy HubLab Balaguer i s’ha constituït un grup impulsor format per una cinquantena d’associacions i entitats del conjunt del territori amb la intenció de generar oportunitats per valoritzar i diversificar l’economia local posicionant la demarcació de Lleida com a motor de la transició energètica a Catalunya.

Notícia

Amb aquesta proposta, el consistori farà un nou pas endavant en l’objectiu de construir una ciutat més eficient i més sostenible, donant continuïtat a la tasca duta a terme en els darrers anys.

Opinió

És habitual en els comiats fer una mirada al passat. Jo m’estimo més que aquest comiat en particular se centri en l’any 2122 i en el que podria passar fins a la tercera dècada del segle xxii. Hi ha res més estimulant que imaginar el futur? Aquest exercici era més freqüent fa 30, 40, i 50 anys, que no pas ara. I això no és casual. Revela una pèrdua de confiança. Però no cal perdre mai la confiança en allò que ha de venir per la senzilla raó que no està completament predeterminat.

Butlletí