Taller participatiu: Bones pràctiques de les entitats ambientals en el marc del pacte local per a la recollida selectiva i reciclatge

dimecres, 15 febrer, 2017 - 15:30 a 18:15
Aula Bosc del Turull
Geolocation

L’Obrador del Tercer Sector Ambiental de Catalunya (o3sac) està elaborant un estudi que consisteix en la identificació de bones pràctiques en la prevenció, la recollida selectiva i el reciclatge per part de les entitats del TSAcat.

Aquest estudi, encarregat per Ecoembes, estarà emmarcat en un futur Pacte Local de Municipis per a la prevenció, la recollida selectiva i el reciclatge, el qual té l’objectiu d’incrementar els nivells de recollida selectiva a Catalunya. El Pacte es una iniciativa de l’Agència Catalana de Residus, Ecoembes, Ecovidrio i altres institucions.

Hem organitzat un taller participatiu el dia 15 de febrer per a conèixer les bones pràctiques que fan les entitats del TSAcat en aquest sentit, i per a recollir opinions i propostes de les entitats sobre la gestió dels residus i sobre com l’administració pot implicar les entitats en aquest tema. Totes les propostes i reflexions que es generin en aquest taller s’inclouran en l’estudi.

La dinamització del taller anirà a càrrec de la SCEA (Societat Catalana d’Educació Ambiental)

Més informació, programa i inscripcions.


 

Municipis: 
Categories: 
Reciclatge/Residus

Relacionats

Article

Ecovidrio, en col·laboració amb Penguin Random House i l’Ajuntament de Barcelona, ha col·locat 5 contenidors verds exclusius, cadascun dels quals inclou un microrelat sobre el reciclatge i la cura del nostre entorn.

Article

Des de l’Institut Municipal d'Informàtica de l'Ajuntament de Barcelona s'ha elaborat un pla que entre els seus objectius proposa apoderare tecnològicament al personal dels Serveis de Neteja i Gestió de Residus perquè puguin focalitzar-se en tasques estratègiques i de valor afegit.

Acte
30/01/2021 - 10:30

Butlletí