Creixell es dota d'un enllumenat públic més eficient

09/02/2017 - 08:27

La Diputació de Tarragona donarà suport al municipi amb una aportació de 50.000 € per a actuacions de millora de l’enllumenat exterior.

La Diputació de Tarragona i l'Ajuntament de Creixell han signat un conveni que regula l'aportació de 50.000 € per part de la Diputació per a actuacions de millora de l’enllumenat exterior la plaça del Mirador i altres carrers de Creixell Mar; a les avingudes de Juli Cèsar i de Nostra Senyora de Montserrat, i als carrers de la Via Àpia, de Nostra Senyora dels Àngels i de la Via Cristina. Els canvis en l'enllumenat públic permetran un major estalvi i una millora quant a eficiència energètica.

L'acord l'ha signat el president de la Diputació de Tarragona, Josep Poblet, amb l'alcalde de Creixell, Jordi Llopart

La Diputació de Tarragona és entitat coordinadora territorial del Pacte d'Alcaldes i alcaldesses pel clima i l'energia i dóna suport als municipis de la seva demarcació per  contribuir a mitigar el canvi climàtic des del món local, amb la reducció d’un 40% d’emissions de CO2 l’any 2030.


 

Municipis: 
Etiquetes: 
Categories: 

Relacionats

Notícia

Durant el mes d'agost, l’Ajuntament de Dosrius ha donat el tret de sortida a les obres del projecte de renovació de l’enllumenat exterior del municipi, un dels plans estratègics de l’actual mandat en matèria de transició energètica.

Notícia

La inversió quedarà amortitzada en sis anys gràcies a l'estalvi anual de més de 95.000 € que suposarà aquest canvi

Notícia

Aquest canvi augmenta considerablement l'eficiència i redueix el consum en un mínim del 35%. Aquesta inversió, ha suposat un estalvi de 383.564 Kwh d'energia anual, el que es tradueix en més de 46.000 euros anuals d'estalvi en la factura de la llum i un estalvi anual de 150 tones d'emissions de CO2.

Butlletí