La Closcaneta ofereix consells pràctics per reduir i gestionar els residus

09/02/2017 - 08:40

El calendari de la Closcaneta per a aquest any 2017 està dedicat al reciclatge, amb nombrosos consells pràctics per a una gestió correcta dels residus.

 

La tortuga Closcaneta és el personatge que simbolitza les iniciatives sobre medi ambient a Súria i altres municipis de l’eix del Cardener i el seu entorn, com Sant Joan de Vilatorrada, Callús, Castellnou de Bages i l’entitat municipal descentralitzada (EMD) de Sant Martí de Torroella.

Cada mes està dedicat a un tipus de residus, amb recomanacions per reduir-ne la generació, afavorir el reciclatge i contribuir a una societat més sostenible. Segons la Closcaneta, ’si reciclem, nosaltres en serem els més beneficiats’.

Els textos d’aquesta nova edició del calendari de la Closcaneta han estat elaborats per Miquel Sala, amb il·lustracions de Josep Soler, de l’empresa de disseny gràfic Quadrat (Manresa).

A Súria han estat distribuïts uns 2.600 exemplars d’aquesta nova edició del calendari. La seva publicació ha comptat amb la col·laboració de la Mancomunitat Intermunicipal del Cardener i la Diputació de Barcelona.

Enllaç per descarregar el calendari de la Closcaneta per a 2017.


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

Categories: 
Municipis: 
BagesCallús
BagesCastellnou de Bages
BagesSant Joan de Vilatorrada
BagesSúria

Relacionats

Article

El Consorci del Bages per a la gestió de residus ha iniciat una campanya de vídeos amb imatges de la il·lustradora Maria Picasso

Notícia

La implantació del nou model als equipaments de la ciutat ha començat aquesta setmana i es farà de manera progressiva. Es recolliran sis fraccions diferenciades: envasos, orgànica, paper i cartró, vidre, fracció resta i tèxtil sanitari, que per primera vegada es recollirà de manera separada

Notícia

Ja fa un any i mig que el Pont de Vilomara i Rocafort va establir el nou model de recollida de residus

Butlletí