Jornada: Vehicle elèctric: CARREGA i punt!

divendres, 3 març, 2017 - 09:30 a 14:30
PARC TECNOLÒGIC BARCELONA ACTIVA.
Geolocation

INKOO engineering juntament amb NEWMOBILITY organitzen el proper 03 de Març de 2017 una jornada informativa per a enfocar la situació actual dels vehicles elèctrics i les necessitats actuals en quant a la implantació de la xarxa de punts de càrrega. Adreçada a entitats públiques, tècnics i empreses del sector, propietaris, consultors energètics. Inscriu-te.

L’edició d’enguany tindrà el clar objectiu de trencar amb els tabús i falsos mites que s’han establert al voltant de la mobilitat elèctrica: vehicles amb autonomies cada cop més importants i a preus cada cop més competitius (presentació nou ZOE), solucions de càrrega cada cop més abundants i ajustades a les necessitats dels usuaris i línies de subvencions robustes per als que si que creuen en la mobilitat elèctrica i sostenible. Aquest menú de luxe serà complementat amb testimonis de valents que ja fa temps que van trencar barreres i que vindran a explicar-nos la seva experiència.

Apunta’t a la 3a Jornada informativa “Vehicle elèctric: CARREGA i punt” que tindrà lloc el proper 03 de Març al Parc Tecnològic Barcelona Activa (c/Marie Curie 8, 08042 Barcelona).

PROGRAMA

INSCRIPCIONS

Organitza:


 

 

Municipis: 
Categories: 
Mobilitat

Relacionats

Article

La tinenta d’alcaldia d’Urbanisme, Transició Ecològica, Serveis Urbans i Habitatge, Laia Bonet, ha mostrat a Brussel·les el compromís de Barcelona amb la millora de la qualitat de l’aire a la ciutat. Ha estat en el marc d’una reunió amb l’eurodiputat Javi López, ponent del Parlament Europeu per a la revisió de la Directiva de la qualitat de l’aire, i amb François Wakenhut, cap de la unitat de qualitat de l’aire de la Comissió Europea

Notícia

Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) ha formalitzat la compra de 36 autobusos estàndard de 12 metres d'hidrogen, a més de dos vehicles articulats, que serien els primers articulats d'hidrogen a circular a tota Espanya. Es tracta de la compra més important de vehicles d’hidrogen de TMB i està finançada pel Ministerio de Transporte, Movilidad y Agenda Urbana, en el marc dels fons Next Generation
 

Notícia

El Departament destina 32,5 MEUR al Programa d’autogeneració i sobirania energètica en la xarxa viària de la Generalitat, que és la principal infraestructura de mobilitat de Catalunya. Quan estiguin totes instal·lades, les plaques permetran generar els21,4 GW/h d’energia que cada any requereix la xarxa de carreteres.

Butlletí