Obertura d'inscripcions al "Let's Clean Up Europe" 2017

Font: ARC

02/03/2017 - 16:46

Ja estan obertes les inscripcions per participar al Let's Clean Up Europe d'enguany

Els dies 12, 13 i 14 de maig de 2017 se celebra a tot Europa aquest gran esdeveniment que consisteix en la realització d’accions de neteja en espais naturals del nostre entorn per part dels ciutadans. Let's Clean Up Europe d'enguany, un esdeveniment amb abast europeu que consisteix en realitzar accions de neteja dels nostres espais naturals i que tindrà lloc els propers dies 12, 13 i 14 de maig.

Una operació de neteja dóna resposta a problemes ambientals originats per abocaments incontrolats en espais naturals (boscos, rius, platges, rieres…), per tal d’evitar possibles contaminacions i restaurar-ne l’habitat i el paisatge. Més enllà d’aquest fet, l’acció també té un alt potencial de sensibilització per la ciutadania, en ser una bona oportunitat per visualitzar de forma directa l’efecte dels comportaments incívics.

Poden participar les administracions públiques, empreses, associacions, escoles, o universitats que així ho desitgin, organitzant una operació de neteja. I els ciutadans, a través de la seva participació directa en aquestes activitats.

Els organitzadors rebran un kit de material logístic (bosses de ràfia reutilitzable, guants protectors i armilles). Des d'avui fins al 31 de març teniu temps per a inscriure una acció de neteja, el material es lliurarà per ordre d’inscripció d’activitat i fins a exhaurir les existències. 

Us animem doncs a organitzar una operació de neteja en un espai natural proper! 

Formulari d'inscripció

Trobareu tota la informació i material addicional a l'enllaç "Més informació".


 

Categories: 

Relacionats

Article

El tema del concurs és “OBJECTIU ZERO RESIDUS. REDUÏM, RECICLEM, REUTILITZEM”.

Article

El curt-documental, realitzat per Good Karma Projects , analitza la quantitat de microplàstics trobats a la Mediterrània com una manera de reflexionar sobre l'impacte negatiu per al medi ambient.

Article

#ReciCLAR és la nova campanya que impulsa la Generalitat de Catalunya amb @ecoembes i @ecovidrio. És clar, és massa evident per no fer-ho. Diposita cada residu on toca.

Butlletí