IV Foro de la Economia del Agua

dimecres, 5 abril, 2017 - 09:00 a dijous, 6 abril, 2017 - 18:59
Geolocation

 

 

El Foro de la Economia del Agua és una iniciativa afavorida per la Universitat d'Alcalá (UAH) i liderada per l'ONU i un grup d'acadèmics en el marc del Programa d'activitats per la Commemoració del IV Centenari de la mort de Miguel de Cervantes, nascut a la Ciutat d'Alcalá d'Henares (Madrid), seu de la Universitat.

La nostra societat assisteix a múltiples reptes sent alguns d'ells de gran transcendència:  l'aigua és, des de diferents vessants, part prioritària de l'agenda política mundial i de l'europea en particular.

Aquest Fòrum té per objectiu promoure un espai independent de reflexió i diàleg sobre el cicle urbà de l'aigua des de l'òptica de la seva gestió, de cara a abordar diferents desafiaments que enfronta el sector i que són de la màxima actualitat i prioritat, no solament a Espanya sinó a nivell mundial.

Web

Programa

Inscripció 


 

Municipis: 
Categories: 
Aigua

Relacionats

Acte
18/03/2021 - 14:45
Article

La Fàbrica del Sol de l'Ajuntament de Barcelona estrena un nou recurs educatiu i aquest cop el tema principal és l’aigua, un bé escàs de vital importància que cal conservar i no embrutar.

Article

Coincidint amb el 10é aniversari del reconeixement del Dret Humà a l’Aigua i el Sanejament per part de l’Assemblea General de les Nacions Unides, l'Ajuntament de Barcelona ha organitzat una sessió en línia amb Leo Heller, relator de les Nacions Unides pel Dret a l’Aigua fins el novembre passat i autor d’aquest informe, i a Pedro Arrojo Agudo, el nou relator que ha agafat el relleu de Heller.

Butlletí